Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Fostul soț al Alinei Pușcaș și-a refăcut viața amoroasă. Nu mai plânge după ea

puscas sot1Alina Pușcaș a suprins pe toată lumea în momentul în care, după an și jumătate de mariaj, a divorțat de Viktor Bieltz. Atunci, prezentatoarea TV a lăsat să se înțeleagă că vinovat este doar  fostul ei partener, care a înșelat-o, însă bărbatul a avut o altă versiune, aceea că s-au înșelat reciproc.

În timp ce Alina Pușcaș s-a cuplat cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care are doi copii, despre fostul ei soț nu s-a mai auzit nimic. Omul de afaceri german a încercat să stea cât mai departe de ochii curioșilor și să-și păstreze viața amoroasă cât mai discretă. Asta până de curând. Zilele trecute Viktor a fost prezent la inaugurarea unui salon de înfrumusețare din centrul Capitalei, eveniment la care nu a venit singur, ci însoțit de o tânără domnișoară. Dacă la început a încercat să se ascundă prin mulțime, în momentul în care a fost recunoscut, Viktor s-a ferit și mai abitir. Cu toate că aparent nu-și mai dorește să fie în centrul atenției, fostul soț al Alinei nu refuză invitațiile la evenimente mondene, acolo unde este plin de camere de filmat și aparate de fotografiat.

A prins-o în casa altui bărbat?

Conform zvonurilor care au circulat pe marginea divorțului lor, se pare că mariajul s-a rupt în momentul în care Alina a ales să rămână în casa amantului ei. Prin cercurile mondene umblă vorba că Viktor, care bănuia că prezentatoarea TV și-a făcut o altă relație, ar fi început să o urmărească. Într-o zi el a aflat că soția lui este într-o casă străină și, vrând să lămurească situația, Viktor ar fi mers să vadă cu ochii lui care este situația. Umblă vorba că, în momentul în care a sunat la ușă, a avut un șoc: nu doar că ar fi fost întâmpinat de un bărbat pe jumătate dezbrăcat, dar respectivul ar fi recunoscut că soția lui este cu el, acolo. Cu o ultimă urmă de iubire față de Alina, Viktor i-a cerut să vină cu el acasă, însă ea i-a spus că nu merge, ci că preferă să rămână în compania presupusului amant. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: