Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ivanka Trump, cheia președinției lui Trump | Ce rol joacă fiica miliardarului în viitoarea administrație

Ivanka Trump, în vârstă de 35 de ani,  a avut întotdeauna un rol extrem de important în afacerilor lui Donald Trump, miliardarul care a ajuns la Casa Albă. Acum, aceasta ar putea să aibă chiar mai multă putere de decizie și influență, iar unele publicații americane se întreabă dacă nu cumva Ivanka va fi , de fapt, adevărata Primă Doamnă în timpul mandatului lui Trump, ce va începe pe 20 ianuarie.

“Pentru a înțelege președinția Trump, trebuie să o descifrăm pe Ivanka”, este titlul unui articol din Washington Post. Jurnaliștii au analizat în detaliu activitățile fiicei miliardarului, care a jucat roluri importante în cadrul familiei, dar și în construirea brandului. Acum, aceasta ar putea avea un cuvânt greu de spus și în viitoarea administrație.

O dovadă în acest sens este prezența ei la prima întrevedere a tatălui ei cu un lider străin. Președintele ales al SUA s-a întâlnit la sfârșitul săptămânii cu premierul japonez Shinzo Abe. Fotografiile de la acest eveniment au arătat că la întâlnire au mai fost prezenți și Ivanka Trump, dar și soțul ei Jared Kushner. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: