Ma04132021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Berecleanu, ”prințesa” știrilor. Are un palat de platou, de 2.000.000 de euro!

andreea berecleanu printesa stirilor

Din 28 noiembrie, sub sloganul „Vezi ce trăiești”, Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Așa se laudă mai marii Antenei 1 care, tot de atunci, va transmite HD. Prima care va intra în această etapă va fi Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului buletin informativ, care își va saluta telespectatorii din casă nouă. Libertatea a obținut în exclusivitate o fotografie cu uriașul platou, ținut la secret de boșii trustului. Iar specificațiile tehnice sunt absolut spectaculoase.

Întins pe o suprafață de peste 400 de metri pătrați, noul platou este dotat cu tehnologie  de ultimă generație. La nivel vizual, acesta va beneficia de un ecran de 14.5 metri lungime și peste 2.5 metri înălțime, cel mai mare ecran al unui jurnal de știri din România. Pe lângă modificări tehnologice, vor exista noutăți și la nivel de grafică. Pentru toate acestea s-a lucrat cu echipe tehnice care furnizează soluții pentru RTL, CNN, Reuters sau Wall Street Journal, iar investiția a fost pe măsură: 2.000.000 de euro.

Pentru ca totul să meargă strună și Andreea Berecleanu să nu întâmpine probleme la prima ei transmisiune din ”palat”, în prezent, se fac probe zilnic, de dimineață până seara. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro