Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Decizie de ultimă oră în ”Războiul silicoanelor”. Milionarul Cataramă o ruinează pe Vica Blochina: ”E incredibil ce se întâmplă…”

Vica Blochina este datoare vândută pentru vorbele necugetateVeştile proaste continuă pentru Vica Blochina care a ajuns şi....operată şi cu banii luaţi. Lituanianca a pierdut ultima etapă a procesulului intentat de medicul care o operase la sâni, Adina Alberts, magistraţii stabilind că a defăimat-o pe soţia omului de afaceri Viorel Cataramă şi i-a afectat cariera madicală! Acum Blochina trebuie să scoată o sumă frumuşică din buzunar pentru că decizia judecătorească a rămas definitivă.

Aventura Vicăi a început în anul 2012 când a decis să-şi facă un implant cu silicoane la clinica esteticianului Adina Alberts. Notorietatea Vicăi a ajutat-o să-şi facă operaţia pe baza unui contract de barter, mai exact s-a angajat să-i facă reclamă soţiei lui Viorel Cataramă, care urma să suporte costurile intervenţiei. Dacă la început era încântată de noii ei sâni, în şase luni Vica şi-a schimbat radical opinia şi a făcut turul televiziunilor cu acuzaţii grave la adresa esteticianului. Vica spune că sânii i s-au lăsat nepermis de mult, una din pernele de silicon i se ”plimba” la subraţ când se încorda şi mai mult i-ar fi rămas şi o cicatrice urâtă şi un fir de aţă chirurgicală nescoasă. Vica se plângea că peste toate acestea mai avea şi dureri infiorătoare când ar fi trebuit să fie de mult recuperată.„E incredibil ce se întâmplă! Da, am cicatrice oribilă şi mi-a uitat o bucată de aţă în sân. Aceste cicatrici nu pot fi scoase nici măcar cu laserul. Când le-a văzut, la ultimul control, dr. Alberts a zis că trebuie să mi le taie, dar eu nu mai am curajul să mă operez la ea" spunea Vica la mai bine de şase luni după operaţia din 2012. La toate aceste acuzaţiii, Adina Alberts i-a răspuns simplu: nu a respectat indicaţiile medicului, adică nu a purtat bustieră după operaţie, iar acestea sunt consecinţele! Mai mult decât atât, Adina Alberts a anunţat-o că dacă va continua să o vorbească de rău, o acţionează în judecată, ceea ce a şi făcut!

 Reacţie de vedetă ”Mă doare în c...”

Adina Alberts i-a cerut în instanţă despăgubiri de 450.000 de euro, dar judecătorii au stabilit că prejudiciul ar fi fost mult mai mic, astfel că în august 2015 s-a dat prima soluţie în acest proces: Vica să-i plătească 14.900 de euro despăgubiri. Evident, blonda a atacat sentinţa iar în urmă cu două zile a aflat şi rezultatul, care nu îi este favorabil. Vica Blochina are de plată aceeaşi sumă către Adina Alberts, la care se adaugă 1.000 de lei cheltuieli judiciare şi alţi 1.000 de lei reprezentând daune materiale. Vrând nevrând, blonda trebuie să plătească acest bani, în caz contrar medicul având posibilitatea să declanşeze executarea ei silită! Fosta iubită a lui Piţurcă nu este însă foarte impresionată de consecinţe. ”Mă doare în c...Scrie ce vrei”, a precizat pentru CANCAN.ro, foarte supărată, Vica Blochina. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: