Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Remus Truică s-a făcut băiat de casă. Își relaxează iubita însărcinată la film

Remus Truică s-a făcut băiat de casă. Fosta mână dreaptă a lui Adrian Năstase, pe vremea când politicianul era premier, are acum cu totul și cu totul alte priorități. Controversatul afacerist se pregătește să experimenteze din nou rolul de tată și toate activitățile lui gravitează în jurul Dianei, Iubita lui însărcinată.

Consemnat în patria mamă din cauza cercetărilor într-un dosar ce viza o serie de retrocedări ilegale, Remus Truică și-a petrecut toată vara la mare, alături de noua lui iubită. Cei doi nu au frecventat plajele populare înțesate de vedete din toate mediile, ci au preferat să rămână retrași și să-și trăiască idila departe de ochii curioșilor.

Încă de atunci se zvonea că Diana ar fi însărcinată, dar niciunul nu s-a grăbit să confirme vestea. Acum, nici nu mai este cazul, căci dimensiunile burții ei relevă faptul că nu va mai trece prea mult timp până își vor strânge odorul în brațe. Și, în așteptarea lui amorezii se distrează mai mult în jurul casei. Miercuri seară, Truică și iubita lui însărcinată au fost fotografiați într-un mall bucureștean unde veniseră pentru un film. La fel de discreți ca de obicei, cei doi au mers țintă la casa de bilete și s-au făcut rapid nevăzuți în sala de cinema. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: