Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum a reactionat Dana Nastase cand a fost intrebata daca "nora" ei e gravida! Raspunsul spune multe despre relatia ei cu iubita fiului!

Sotia lui Adrian Nastase s-a remarcat intotdeauna prin eleganta, rafinament si nu in ultimul rand prin diplomatia care statea ca un scut intre ea si orice intrebare incisiva a jurnalistilor. La ultimul eveniment la care a participat insa, atitudinea ei fata de iubita fiului sau, Andrei, a lasat loc de interpretari, dand apa la moara carcotasilor care vorbesc despre eternul conflict nora-soacra.

Liza Panait a fost, ca de obicei, amfitrioana unui eveniment grandios la care au participat sute de admiratoare ale creatiilor ei, printre acestea aflandu-se si multe personalitati. Doua dintre doamnele care au atras toate privirile, caci le vezi rar la astfel de sindrofii, au fost Dana Nastase si iubita fiului ei, Bianca. Ei bine, desi au ajuns impreuna la prezentarea de moda, cele doua nu au schimbat prea multe vorbe, sotia lui Adrian Nastase stand mai mult cu spatele la mai tanara ei companioana.

Si daca gestul cu pricina a fost ca un “aperitiv”  menit sa le deschida apetitul celor dornici sa barfeasca pe tema relatiei dintre doamna Nastase si prietena mostenitorului sau, raspunsul la una dintre intrebarile reporterilor WOWbiz.ro e cu siguranta “desertul”. “Ati venit cu “nora”?, a fost intrebata Dana Nastase.

Imediat, aceasta a subliniat, pe un ton apasat, ca bruneta este “prietena lui Andrei”, nicidecum sotia. Mai departe, jurnalistii au incercat sa lamureasca misterul sarcinii Biancai, dar sotia fostului politician, la fel de ferma, ne-a recomandat sa-i intrebam pe presupusii viitori parinti, ca ei stiu cel mai bine. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: