Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Am aflat cine este Cici, presupusa amantă a lui Ilie Năstase. Ce spune despre Brigitte Sfăt

Scandal monstru în plină stradă, după ce Brigitte a dat nas în nas cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase. Bruneta o acuză pe Cecilia că s-ar fi băgat în căsnicia pe care o are cu marele tenismen.

Cici, pe numele său adevărat Cecilia Dumitru, are 40 de ani, este din Pitești și are o mică afacere în domeniul mobilei.
Femeia se pare că l-ar fi ”agățat” pe Ilie în București și l-ar fi rugat să-i dea lecții de tenis în particular, deși știa că este însurat, iar lecții în particular nu mai dă demult.

Totuși, Năstase i-a lăsat numărul de telefon și așa ar fi început povestea. Culmea, pe-atunci femeia era căsătorită cu un bărbat din Câmpulung cu care are doi copii. Anul trecut, din cauza infidelităților, se pare că cei doi ar fi divorțat. 

Blondina, însă, neagă relația cu Ilie și a vorbit în exclusivitate, pentru Click!, despre aceste acuze. ”Am fost criticată că am stat de vorba cu Brigitte. Cu siguranță mă confundă, nu știu ce probleme au ei. Îmi doresc să se încheie acest episod, care m-a afectat. Este o confuzie, nu sunt persoana pe care Brigitte o acuză”, a spus Cecilia, deși a fost surprinsă în lenjerie intimă pe balcon, în timp ce Ilie Năstase ieșea din locuința ei. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: