Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Confruntare dură între Brigitte şi Ilie Năstase: "O să rămâi cu acea persoană!"

brigitte ilie nastaseRănile provocate de infidelităţile repetate ale lui Ilie Năstase au lăsat semne adânci în sufletul Brigittei Năstase. Bruneta regretă că şi-a spălat rufele în public, dar a mărturisit că ajunsese la capătul puterilor şi atunci a acceptat să filmeze totul pentru a o demasca pe femeia care i-a stricat mariajul. Deşi nu divorţează, Brigitte şi Ilie nu au îngropat nici securea războiului şi s-au certat în direct la tv.

Brigitte Năstase şi fosta glorie a tenisului românesc au multe de împărţit. Supărat că în ultimele zile soţia lui apare la televizor şi a început să povestească cu cea mai mare lejeritate aventurile lui, Ilie Năstase a intrat în direct prin telefon şi i-a cerut soţiei să se oprească. "Nu o înţeleg pe fata asta. Ce mai caută acolo. Eu nu m-aş duce la tv să fac ce a făcut ea. Asta trebuie rezolvate doar de noi doi acasă. Nu vreau să fie implicată fata mea. Nu vreau să spună numele copilului meu, Ema. Sunt vinovat! Vrei să faci turul televiziunilor? Mie nu-mi place asta. Nu e frumos ce faci!", i-a rerrpoşat Ilie Năstase consoartei.

Devastată de replicile soţului, Brigitte l-a ameninţat că se mai gândeşte asupra deciziei de a nu divorţa pe care a luat-o iniţial datorită religiei ei. "Îţi aperi copiii tăi cu cealaltă persoană (n.r. Amalia Năstase) care mi-a făcut ce mi-a făcut. O să rămâi cu acea persoană. Dragul meu soţ, spunei persoanei să nu se mai bage pentru că nu este scandalul ei! Să ştii că m-am cam săturat şi de telefoanele astea! Eu nu accept ca tu să ai o relaţie paralelă cu altă persoană. Ultimele mele probleme m-au făcut să conştientizez că am o viaţă. Nu vreau să-mi trăiesc viaţa în suferinţă. Eu nu trăiesc din media. Mie televiziunile nu-mi plătesc facturi. Nu vreau să ies pe stradă zâmbind şi 90 la sută din timp să plâng. Atât de mult am fost lovită încât mi-am dat seama că viaţa este prea scurtă. Eu nu mai suport...telefoanele pe care le primeşte Ilie de undeva. Nu vreau să mai discut", a spus bruneta nervoasă lăsând să se înţeleagă că deşi şi-a cerut scuze faţă de fosta nevastă a lui Ilie Năstase, Brigitte tot mai are un dinte împotriva ei.

"Nu doresc să intru în detalii în acest moment şi să spun mai multe. Nu îi accept ieşirile şi o să mă mai gândesc. Nu mai înghit", a subliniat nervoasă Brigitte.

Soţia lui Ilie Năstase a spus printre lacrimi că a aflat de exitenţa amantei pe care a confruntat-o pe stradă şi a filmat-o la cinci luni de la nuntă. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: