Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bianca a făcut anunţul pentru revista Spy. „Sofia va avea un frăţior!”

Bianca Drăguşanu (34 ani) şi Victor Slav (36) şi-au intrat deja în rolurile de părinţi, fără să iasă, totuşi, din rolurile de părinţi ai propriilor lor afaceri.

Bianca are un atelier de haine, Victor şi-a făcut un business din pasiunea pentru fitness, însă de departe, cea mai mare pasiune a lor, acum, este Sofia Natalia, născută pe 24 septembrie.

“Viaţa mea s-a schimbat, Sofia este prioritatea mea. Aş mai vrea un băiat în viitorul apropiat, este bine să ai un frate sau o soră. Eu îmi doresc o familie cu minimum doi copii”, a declarat Bianca în exclusivitate pentru revista Spy.

Cât despre orele de somn care se împuţinează odată cu venirea pe lume a unui copil, Bianca spune: “Noaptea nu dormim chiar dacă uneori avem ajutor, când îţi plânge puiul nu poţi să dormi. Cred că în următori 18-19 ani din viaţa mea s-ar putea să nu mai dorm liniştită, suntpregătită pentru asta.”
De când au devenit părinţi, Bianca şi Victor fac o echipă încă şi mai unită unul cu celălalt, lucru de înţeles, însă, deşi au apărut zvonuri cum că ar avea de gând să mai facă o nuntă, Bianca a lămurit problema, declarând că nu se pune problema: „Ne stă bine şi aşa. Noi suntem exemplul că actele nu fac nimic“.
Aşa e: nu actele ţin doi oameni împreună, ci dragostea, respectul, prietenia şi multe alte delicatese mentale şi sentimentale. Sofia, fiica Biancăi şi a lui Victor este dovada clară că actele contează mai puţin atunci când doi oameni se iubesc. De când a devenit mamă, pe Bianca o încearcă sentimente necunoscute până acum.

“Nu mă văd fără ea, e dependenţa mea şi aerul meu şi minunea mea. Când zâmbeşte îmi îngheaţă inima şi timpul stă în loc. E un îngeraş sub acoperire. Când vine noaptea se transformă într-o alarmă pe care aş auzi-o de la capătul lumii. O am în minte mereu şi când plec de acasă mă gândesc numai la ea. Totul are sens acum în viaţa mea”, mai spune Bianca care atunci când a ieşit din maternitate a uimit pe toată lumea cu silueta ei.
Blonda a dezvăluit şi dieta cu care a reuşit să scape ca prin minune de surplusul de kilograme acumulate pe perioada sarcinii, iar reţeta poate fi citită în exclusivitate în noul număr al revistei Spy, care apare azi la toate chioşcurile de ziare. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: