Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Este acelaşi om, schimbare uluitoare! Operat estetic cum nu s-a mai văzut, EL este mega influentul milionar român din spatele Guvernelor şi serviciilor secrete!

Este acelaşi om, schimbare uluitoare! Operat estetic cum nu s-a mai văzut, EL este mega influentul milionar român din spatele Guvernelor şi serviciilor secrete!Operat estetic cum nu s-a mai văzut, el este mega influentul milionar român din spatele Guvernelor şi serviciilor secrete!

Adrian Petrache zis Şeful, despre care aţi citit ieri AICI, unul dintre cei mai bogaţi români şi un apropiat al celor mai influenţi generali din servciile de informaţii, totodată tatăl lui Alin, fostul şef al Comitetului Olimpic Român, şochează şi dă clasă tuturor, dar mai ales femeilor preocupate de aspectul lor. :)

Chiar dacă nu te puteai aştepta de la un asemenea personaj să aibă astfel de preocupări specific feminine, iată că Şeful poate fi considerat cu lejeritate un exemplu de cel mai operat estetic miliardar român în viaţă. Şi relaxat. Mulţi şi-ar dori să nu-şi arate vârsta, să fie veşnic tineri, însă mai ales bărbaţii nu o fac dintr-un oarecare nefiresc.

Chiar dacă şi-a ales o fizionomie aparte - asta dacă tot se putea alege - Şeful le-a făcut pe toate: rinoplastie ( nasul a devenit mai cârn), blefaroplastie  ( pungile de sub ochi au dispărut complet ), botox ca lumea dar şi…(aici nu este sigur sigur expertul nostru) un elegant implant de păr. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: