Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Declaraţia ŞOCANTĂ a lui Obama despre Donald Trump

VIDEO! Declaraţia ŞOCANTĂ a lui Obama despre Donald TrumpSă lăsăm deoparte faptul că Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, în materie de numărul de electori. Este mai mult ca sigur faptul că va prelua conducerea statului la începutul anului viitor.

Să ne axăm pe consecinţele acestei alegeri. Una dintre cele mai evidente este dorinţa emigrării cetăţenilor în Canada, unde departamentul respectiv de pe site-ul Guvernului a cedat pe 9 noiembrie.

Nu este de mirare de ce oamenii s-au panicat, dacă luăm în calcul declaraţiile preşedintelui în funcţie Barack Obama.

În ultimele zile ale campaniei, echipa lui Trump i-a „confiscat” contul de Twitter, pentru ca ei să îl folosească logic şi strategic, potrivit indy100.com.

Obama a comentat pe marginea acestui lucru şi a spus:

„În ultimele două zile, ei au avut atât de puţină încredere în stăpânirea lui de sine, încât i-au spus că îi vor lua contul de Twitter. Acum, dacă cineva nu poate ţine pasul cu un cont de Twitter, înseamnă că nu trebuie să pună mâna pe codurile nucleare. Dacă cineva postează pe Twitter la trei dimineaţa că SNL (Saturday Night Live - n.r.) a glumit pe seama ta, atunci nu poţi avea în grijă codurile nucleare”, a declarat Obama. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: