Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandalul dintre Brigitte şi amanta lui Ilie Năstase! Turbată de furie, soţia fostului mare tenismen s-a dus la poarta femeii cu care bănuieşte că a fost înşelată!

Brigitte i-a prezentat Brigitte şi-a luat inima în dinţi şi a mers chiar acasă la cea despre care spune că-i este amantă lui Ilie. A vrut să vadă cu ochii ei locul în care crede că este înşelată. În faţa porţii acesteia, Brigitte a făcut o criză de nervi amintindu-şi de toate perioadele grele prin care a trecut alături de Ilie.  A crezut că fosta soţie a lui Ilie, Amalia, este tartorul răutăţilor dar şi-a dat seama că s-a înşelat. Brigitte povesteşte în materialul următor totul despre banii pierduţi, cum a depistat-o de câţiva ani pe Cici amanta şi cum ar fi putut să fie otrăvită.

Lacrimi amare curg din sufletul rănit al Brigittei. Motivele sunt multe şi s-a decis să le facă publice chiar din faţa porţii pe care şi Ilie a intrat în repetate rânduri. Este casa de lux despre care CANCAN.ro a scris că în ea ar locui confidenta lui Ilie, Cici. O blondă frumoasă, sexy şi deşteaptă. Brigitte susţine, însă, că blondina ar fi amanta lui Ilie dinainte să se căsătorească. Şi tot ea ar fi cea care a încercat să-l despartă pe Ilie de Brigitte.

Brigitte: “Este o persoană cu care el are legături de trei ani de zile.”

Reporter: “Dinainte ca voi să faceţi nunta.”

Brigitte: “Exact atunci am aflat de ea. Când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii... Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om.

Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut... aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. NU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? Nu vezi, i-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună... Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui.“ vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: