Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

I-a furat femeia lui Ion Ţiriac şi a folosit-o doar câteva zile! Sora amantului a spus lucrurilor pe nume!

Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a dezvăluit că acesta a avut o relaţie cu soţia marelui fost tenismen Ion Ţiriac, dar că totul a fost doar o aventură, care a durat doar câteva zile.

Ieri, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Sergiu Nicolaescu i-ar fi furat nevasta lui Ţiriac, Iolanda, sora regretatului maestru, a declarat: "Fratele meu a avut destule femei. Ca să nu mai zic de actriţele care au jucat în filmele lui... Nu ştiam că a fost iubita lui Ţiriac. Dar n-a fost ceva... o poveste serioasă. Nu a fost ceva foarte important. A fost ceva trecător, de scrută durată. (...) S-a întâmplat acum o sută de ani... Cred că fratele meu a avut cu multe femei aventuri, nu numai cu ea. Aşa că..."

Mărturia femeii vine la scurt timp după ce în spaţiul public s-a vehiculat faptul că Sergiu Nicolaescu i-ar fi "furat" nevasta lui Ion Ţiriac, pe săsoaica Erika Braedt. Fostă handbalistă la Ştiinţa Bucureşti, Erika a fost soţia lui Ion Ţiriac în perioada 1963 - 1965. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: