Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gest NEAȘTEPTAT al lui Tuncay! De ce a fugit soțul Andreei Marin din România după ce a fost anunțat DIVORȚUL

După ce a fost anunțat divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturc, cei doi au preferat să fie cât mai discreți. Iar dacă Andreea, după o vizită la Chișinău, s-a întors în țară, Tuncay, pare-se, a preferat să ”dispară” pentru câteva zile din România. Iar motivele lui, spun sursele noastre, au fost cât se poate de serioase.

Mai exact, ne-au dezvăluit apropiați de-al lui Tuncay, turcul a fost chemat, de urgență, în țara natală pentru a avea discuții, cât se poate de serioase, pe tema casniciei sale cu părinții săi. Și, spun sursele noastre, discuțiile purtate nu sunt deloc comode, cu atât mai mult cu cât explicațiile pe care le poate da sunt, susțin sursele noastre, extrem de sărace, adevăratul motiv al divorțului fiind un secret păstrat cu strășnicie.

În plus, pare-se, Tuncay se confruntă și cu faptul că părinții lui o simpatizau în mod deosebit pe fosta ”Zână a surprizelor”, ea avându-i aliați în cazul divorțului.
Acestea, susțin sursele noastre, și motivele pentru care Tuncay a și rămas mai mult timp în Turcia, el având nevoie să recâștige sprijinul părinților săi și, evident, să se mai relaxeze puțin, departe de atenția pe care i-o acordă presa de la noi în această perioadă, pregătindu-se totodată și de un divorț care, spre surpriza tuturor, va avea loc în sălile tribunalului, în fața magistraților, nu în intimitatea unui cabinet notarial.

”Sfârșitul era inevitabil”
”Între Andreea și Tuncay problemele erau vechi și țin de felul lor de a fi. El, ca orice turc, educat ca noi toți, simțea că trebuie să fie capul familiei. Ea, fiind o femeie extrem de puternică, nu accepta să se lase condusă. Amândoi caractere puternice, au ajuns să se certe din orice. Iar acest lucru a făcut ca întrei ei să nu mai fie armonie. Poate, dacă ar fi apărut un copil, ar fi fost altceva, dar, după trei ani de căsătorie nu l-au avut, așa că sfârșitul cred că a fost inevitabil”, ne-a dezvăluit o sursă din comunitatea turcă de la noi. Mai mult decât atât, ne-a explicat sursa citată, relația lor era bazată doar de dragoste, iar asta, pare-se, nu ar fi fost suficient. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar atunci Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală, de dragul fostei "Zâne a surprizelor", mariajul lor fiind pus la încercare de-a lungul timpului, iar la începutul săptămânii trecute Andreea a anunțat, pe contul ei de socializare, divorțul. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: