Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Deşi nu mai vorbeşte cu Ioana, Boureanu nu îşi uită îndatoririle de tată

Sunt tată şi fiică, însă de două luni se comportă ca nişte străini. De la episodul violent petrecut în stradă, între Ioana şi Cristi Boureanu s-a aşternut tăcerea.

Data de 12 septembrie nu va putea fi uitată vreodată de către membrii familiei Boureanu. În după-amiaza zilei de luni, în nordul Capitalei a avut loc un scandal de proporţii, care s-a lăsat cu intervenţii din partea poliţiei, după ce Ioana şi-a acuzat tatăl că a bătut-o. De-atunci, Cristi Boureanu şi fiica nu-şi mai vorbesc şi se pare că nu există nici un gând de împăcare între ei în viitorul apropiat.

”În perioada aceasta, Ioana şi tatăl ei nu şi-au mai vorbit. E ca şi cum acesta nu ar exista. Domnul Boureanu nu a dat nici măcar un telefon.  Cred că Ioana îl iubeşte în continuare, însă el poate îmbunătăţi ceva dacă-şi va schimba comportamentul”, ne-a spus Irina Boureanu, mama Ioanei.

Mai mult, fostul politician are dosar penal şi ar putea risca puşcăria, dar se pare că acest lucru nu o sensibilizează pe adolescenta pe care a crescut-o timp de doisprezece ani. ”Cei din poliţie se ocupă în continuare de caz, legea e făcută să se aplice şi nu depinde de mine, nu sunt în măsură să spun dacă eu sau Ioana vrem sau nu ca Boureanu să plătească, pentru că sunt alţi oameni care vor hotărî asta. Dar cine face un lucru trebuie să răspundă pentru el”, a mai spus fosta doamnă Boureanu.

Chiar dacă nu mai vorbeşte cu rebela sa fiică, Cristian  Boureanu îşi îndeplineşte îndatoririle de părinte: el plăteşte taxa anuală de şcolarizare în valoare de 4.200 de euro pentru studiile Ioanei. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: