Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

"Era predestinat să se întâlnească!" Cine spune asta despre Andreea Berecleanu şi Constantin Stan

roxana lusneac astrolog vedic Andreea Berecleanu s-a recăsătorit sâmbătă (5 noiembrie) cu medicul Constantin Stan. Prezentatoarea a avut o nuntă de basm la care cei 150 de invitaţi s-au simţit răsfăţaţi. Vedeta tv a mai trecut prin emoţiile unei nunţi, cea cu Andrei Zaharescu, şi în weekend mireasa a dat dovadă de multă stăpânire de sine, probabil şi pentru că relaţia ei cu esteticianul a decurs firesc, iar căsătoria a fost un pas care a venit de la sine.

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au ajuns în faţa altarului după trei ani de relaţie, dar au impresia că se cunosc de o viaţă. Cel mai probabil acest sentiment are legătură şi cu astrograma lor, care arată că mirii au o foarte bună compatibilitate din punct de vedere astral. Roxana Luşneac, astrologul vedic, contactat de Click! a explicat că hărţile astrologice ale celor doi îmbină principii stabile de viaţă, o doză de iubire şi atracţie sufletească foarte mare.  

"Oamenii subestimează puterea compatibilităţii zodiacale atunci când vine vorba de reatiile sentimentale şi nu de puţine ori tind să facă greşeli care îi pot costă destul de mult timp şi investiţie sentimentală. Rămân în urmă regrete şi un «de ce?» proeminent în mintea lor. De aceea este important să ne ştim compatibilitatea, pentru a putea să ne descifrăm mai uşor partenerul de viaţă. Domnul doctor este Scorpion cu Ascendent în săgetător, gândirea în săgetător şi personalitatea în semnul balanţei, iar Andreea Berecleanu este Berbec cu Ascendentul în Gemeni, personalitatea şi ego-ul ei în Peşti şi semnul gândirii sale în Rac. Amândoi sunt o combinaţie de apă, foc şi aer, ceea ce aduce o înţelegere cu mare uşurinţă, oricât ar fi uneori de grăbiţi sau obosiţi, pentru simplu fapt că sunt pe aceeaşi lungime de undă. Tind să cred că întâlnirea lor este una karmică, adică s-au mai cunoscut şi în trecut şi era predestinat să se întâmple aşa", a mărturisit Roxana Luşneac. 

Acelaşi astrolog prevede şi posibilitatea ca vedeta Antena 1 să-şi mărească familia în viitor şi nu exclude ca vedeta să rămână însărcinată. Ştirista mai are doi copii din mariajul cu Andrei Zaharescu, Eva (15 ani) şi Petru ( 11 ani). vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: