Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gestul care arată cât sunt de intimi! Denunţătoarea milionarilor + ex-ul unei avocate celebre = legături periculoase

Gestul care arată cât sunt de intimi! Denunţătoarea milionarilor + ex-ul unei avocate celebre = legături periculoaseAlina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu şi cea poreclită “denunţătoarea milionarilor”, din cauza drumurilor dese făcute la DNA pentru a da declaraţii în care acuză personaje importante, nu are deloc parte de linişte, mai ales că anul acesta a trecut prin momente traumatizante atunci când angajata ei a fost ucisă cu sânge rece, în toiul zilei.

Totuşi, în pofida scandalurilor care o au periodic drept protagonist, Alina şi-a găsit timp şi pentru viaţa amoroasă, fiind implicată într-o poveste “fierbinte” şi cu un iz acut de... amantlâc! CANCAN.ro vă povestea AICI toate detaliile picante despre relaţia dintre Alina şi politicianul DCP, cel care trecuse la rândul lui printr-un divorţ cu scandal. Iată că, acum, fosta noră a lui Măgureanu s-a apropiat de Ionuţ Augustin Voicu, un alt bărbat potent financiar, care are ceva în comun cu fosta cucerire a blondinei: este tot divorţat, fosta sa soţie fiind nimeni alta decât Laura Vicol, avocata Alinei Bică, ex-şefa DIICOT!

Cei doi par să fie în relaţii foarte strânse, pentru că au fost filmaţi de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, în timp ce s-au întâlnit într-un loc ferit, având grijă să tatoneze atent “terenul”, înainte de a purta o discuţie finalizată cu un card misterios, pasat blondinei de către Voicu! Odată ce a ajuns la locul de întâlnire, Alina Petre a privit în toate direcţiile, pentru a se asigura că nu vor fi deranjaţi, înainte de a da un telefon, iar bărbatul şi-a făcut rapid apariţia. La fel de precaut, acesta a vorbit minute în şir cu Alina, ţinând în mână un card pe care aproape că a uitat să i-l dea la final, întorcându-se din drum pentru a-l înmâna. Cel mai probabil, legătura celor doi este suficient de strânsă pentru ca Augustin Voicu să aibă atât de multă încredere în partenera sa de discuţii ferite de ochii curioşilor! vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: