Joi08062020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Și-a pus la adăpost toată familia. Condrea le-a lăsat socrilor o moștenire de milioane

Un complex hotelier situat în Prahova, pe care fostul patron de la Hexi Pharma, Dan Condrea, l-a cumpărat cu doi ani înainte să moară, a ajuns acum pe mâna socrilor săi de la Chișinău.

În urma fostului patron de la Hexi Pharma, Dan Condrea, nu au rămas doar multe anchete, ci și o avere pentru care abia se ascut cuțitele. De departe, miza cea mai mare o reprezintă afacerile ridicate de Condrea, pe care le-a coordonat fie singur, fie alături de alți colaboratori.  Chiar dacă o parte din familia celei de-a doua soții, Uliana Ochinciuc, este cercetată și acum în scandalul dezinfectanților diluați produși de compania Hexi Pharma, nimeni nu a avut de suferit din punct de vedere financiar. Și asta pentru că fostul patron a pus la adăpost toată familia basarabencei cu afaceri ținute departe de probleme. În primul rând i-a aranjat pe cumnații săi, care au devenit administratori la unele dintre firmele lui, dar și pe alte cunoștințe de-ale Ulianei, tot de la Chișinău. Nici socrii lui Condrea nu au fost dați la o parte. Dimpotrivă.

”Părinții Ulianei se îngrijesc de un complex hotelier din jurul lacului Telega. Condrea a cumpărat o parte din acest loc, parțial însă, prin Asociația Hexi Medical Pharma. Răspunzător de tranzacție a fost, în 2014, fostul lui colaborator, Miron Panaitescu”, a povestit o sursă pentru Libertatea. Socrii lui Condrea nu au vrut să se mute în România, deși țin la această afacere, iar Uliana ar fi avut nevoie de ajutor în creșterea fiului ei, așa că preferă să facă naveta din Chișinău în Prahova, unde se află acest centru turistic.  Băile Telega sunt vizitate de cei interesați în tratarea afecțiunilor aparatului locomotor, datorită gradului ridicat de concentrație al sării. Proprietățile curative ale acestui loc au depășit inclusiv granițele țării, fiind recunoscute de Institutul Balnear Francez, care confirmă că apele cloruro-sodice din regiune, cu o temperatură de medie de 30 de grade, ocupă locul doi în Europa. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: