Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Probleme mari intre Irinel Columbeanu si Monica Gabor! Afaceristul a luat foc cand a aflat unde a ales fosta sotie sa stea cu fiica lor!

De ceva vreme, Monica Gabor se afla in tara si o are in grija pe Irinuca! Fostul ei sot, Irinel Columbeanu a fost de acord sa o lase pe fetita cu diva in toata aceasta perioada, insa, a avut si momente, un pic tensionate, in care si-a exprimat nemultumirea cu privire la locul in care fiica lui a fost “cazata” de mama sa.

Monica Gabor se bucura de micuta Irinuca de cand s-a intors in Bucuresti! De altfel, si motivul pentru care a ales sa vina in tara a fost legat de fata ei, careia i-a promis inca din vara, atunci cand micuta a vizitat-o la Los Angeles, ca ii va fi alaturi mai multa vreme decat in anii anteriori.

Fosta doamna Columbeanu s-a tinut de cuvant si, la finele lunii trecute, a ajuns in Capitala, iar primul lucru a fost acela de a-si lua fetita langa ea. Irinel a acceptat si chiar a sprijinit-o pe fosta lui sotie, intrucat stie cat de mult o iubeste Irinuca pe mama sa si cat de mult vrea sa isi petreaca timpul cu ea. A pus pe primul plan fericirea pustoaicei si a lasat deoaparte orgoliile.

Din pacate, situatia idilica nu a durat prea mult, caci, dupa prima saptamana de stat impreuna cu fetita ei, Columbeanu a avut obiectii serioase, discutate pe un ton nu tocmai amical, cu referire la locul in care Moni a dus-o pe Irinuca.

Surse din preajma afaceristului sustin ca acesta a fost deranjat de faptul ca Monica locuia cu fetita intr-un apartament dintr-o zona rau-famata a Bucurestiului. Asa ca, i-a spus clar fostei neveste ca lui nu ii convine deloc aceasta situatie si, daca nu schimba ceva, o va lua pe Irinuca acasa!

“Irinel si-a dorit siguranta pentru fetita, iar Monica, intr-un final, dupa o discutie serioasa, a inteles situatia. Din acest motiv, imediat s-a mutat in Corbeanca si i-a acordat o atentie maxima fiicei sale. In plus, chiar si cand nu a putut fi alaturi de ea, a apelat la soferul personal pentru a o duce pe micuta unde a avut nevoie, de Halloween de pilda, la o petrecere pentru copii, dar si in alte locuri in care Irinuca era musai sa ajunga”, au dezvaluit persoane apropiate omului de afaceri. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: