Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Incredibila poveste de viata a frumoasei sotii a lui Prigoana. A fost parasita pentru o fata mai tanara cu 10 ani!

"Cand el a plecat, ea a ramas cu 3 copii: unul de 3 ani, altul de un an si jumatate si fetita cea mica care avea doar 3-4 luni” - vezi cine spune asta.

In urma cu doua veri, Silviu Prigoana nasea un alt cuplu de tineri proaspat casatoriti. Nunta fastuoasa avea loc in Republica Dominicana, intr-un decor de vis, eclipsat de blonda cu chip angelic, de Mihaela Botezatu, partenera de ceremonie a afaceristului la cununia religioasa respectiva.

Silviu Prigoana devenea brusc un rasfatat al sortii, destinul scotandu-i-o in cale in acea zi pe cea care, in scurt timp, avea sa ii devina iubita, logodnica si, ulterior, sotie si partenera de viata.

Despre Mihaela Botezatu se stiau atunci prea putine lucruri, faptul ca este femeie de afaceri, ca este divortata si are in grija 3 copii rezultati din mariajul sau anterior. Poate din acest motiv, pentru a evita mediatizarea, Silviu Prigoana si Mihaela au ales sa se cunune pe continentul american. Ca de obicei, carcotasii s-au grabit sa o judece si sa spuna ca mariajul celor doi ar fi bazat mai degraba pe interes, din partea Mihaelei, si mai putin pe sentimente curate de dragoste. Nimic mai neadevarat, spun prietenii blondei din Sibiu care au cunoscut-o pe aceasta in momentele in care traversa o cumpana grea. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: