Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Am aflat ”tariful” de noapte al Ramonei Gabor și ce face vedeta în schimbul banilor

Ramona Gabor pretinde că esteo femeie extrem de fericită în Dubai, raiul milionarilor și locul în care s-a stabilit de ani buni. Și, de asemenea, pretinde că lucrează ca și fotomodel... Cu toate acestea, pare-se, lucrurile nu sunt chiar așa, reporterii Spynews.ro aflând care este tariful, pentru o noapte, al Ramonei Gabor.

Pe lângă prezentările de modă sau momentele în care face pe manechinul pentru vreun șeic putred de bogat, Ramona Gabor lucrează din greu pentru a se întreține în Dubai, unul dintre cele mai luxoase state ale lumii. Și, susțin surse demne de încredere, diva prestează din greu în cluburile de lux de acolo pentru a-și câștiga pâinea cea de toate zilele.
Mai exact, de multe ori, ea acceptă să presteze ca animatoare în vreunul dintre cluburi. Iar cea mai recentă asemenea prestație a fost chiar zilele trecute când, într-una dintre zecile de petreceri dedicate Halloween-ului, focoasa domnișoară plecată din Bacău a făcut senzație într-un costumaș de pisicuță rea, machiată corespunzător.

”A dansat, cot la cot cu alți animatori întreaga noapte și, din ceea ce am înțeles de la un amic de-al meu care lucra și el în club, banii nu au fost atât de mulți pe cât ne-am aștepta pentru cineva care se pretinde mare vedetă prin România. Mai exact, a câștigat în jur de 200 de euro, dar a muncit de ia-u sărit capacele și a fost nevoită să fie toată seara cu zâmbetul pe buze”, ne-a spus sursa citată, martor, printre altele, la prestațiile domnișoarei Gabor.

Folosită ca manechin viu de fiica unui șeic
De curând, Ramona Gabor a fost plătită, de unul dintre șeicii multimiliardari din Dubai, pentru a defila în fața fiicei sale, în rochie de mireasă, îmbrăcată într-o creațiile unei creatoare românce apreciată de casa regală a Emiratelor. Dar, interesant este că fiica șeicului cu pricina a ținut din tot sufletul să vadă creațiile în care se va îmbrăca la nunta ei pe niște manechine vii, nu pe cele clasice, de plastic, motiv pentru care, motivată de petrodolarii puși în joc, Ramona a defilat fără să crâcnească în fața unei audiențe de trei, patru persoane. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: