Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

CĂTĂLIN BOTEZATU a rupt tăcerea despre BIANCA DRĂGUŞANU, după şase ani de la despărţire

CĂTĂLIN BOTEZATU a rupt tăcerea despre BIANCA DRĂGUŞANU, după şase ani de la despărţireCătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu formau în anul 2010 unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton. Designerul a făcut noi mărturisiri despre vedetă.

Cătălin Botezatu are de spus numai vorbe frumoase despre fosta lui iubită. Designerul consideră că Bianca Drăguşanu se va bucura şi de o carieră de succes în lumea modei.

"Aş vrea să se înţeleagă că despre Bianca voi avea tot timpul numai cuvinte frumoase. Indiferent ce s-a întâmplat între noi, Bianca rămâne pentru mine una dintre cele mai frumoase femei din România. Uite ce vorbeam cu el care spunea: Nu credeam când ai spus că Bianca se va căsători, va face un copil şi se va cuminţi. Eu am spus: O să vedeţi că aşa va fi!

Aşa a fost! Bianca a devenit mamă, are o fetiţă superbă şi veţi vedea pe viitor că va fi o mamă perfectă şi, nu în ultimul rând, cred că va face carieră şi în fashion. Dacă la început, eram aşa puţin, am văzut acum nişte creaţii foarte frumoase făcute de ea", a spus Cătălin Botezatu. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: