Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Se chinuie să scape de surplusul de kg. Pelinel nu mai e, ca pe vremuri, trasă prin inel!

Se chinuie să scape de surplusul de kg. Pelinel nu mai e, ca pe vremuri, trasă prin inel!Valentina Pelinel a născut acum cinci luni un băieţel perfect sănătos, de care este foarte mândră. Nu la fel de mândră este şi de silueta ei, care încă se mai resimte după transformările prin care a trecut corpul ei pentru a putea avea un copil. Dar, aşa cum spunea ea de fiecare dată când avea ocazia, crede în femeia cu forme!

Valentina Pelinel a reuşit performanţa să nu se îngraşe prea mult pe perioada sarcinii, acumulând numai zece kilograme faţă de greutatea ei declarată, de 63 de kilograme. La cinci luni de când a devenit mămică, revenirea la ”setările” iniţiale pare să întârzie, pentru că natura îşi urmează cursul firesc. Valentina nu se grăbeşte să slăbească folosind cure agresive, pentru că, la fel ca orice mamă grijulie, vrea să-i ofere fiului ei aportul de nutrienţi de care e nevoie. Chiar dacă, pe ici pe colo, în zonele esenţiale, au mai rămas colăcei sau mici depozite de grăsime, Valentina rămâne o mămică la fel de sexy!  (Cosmetice şi toate parfumurile noi, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

O vedem într-o dimineaţă, coborând din apartamentul pe care îl deţine într-o zonă bună a Capitalei. Vizibil binedispusă, Valentina iese din scară şi face câţiva paşi, până la locul unde îşi avea parcată maşina. Este momentul acela în care bluziţa i se ridică din cauza mersului sprinten, lăsându-i la vedere micile defecte, care aşa cum am spus, sunt absolut normale unei femei care a născut de mai puţin de jumătate de an...Ajunge lângă automobil şi discută puţin cu bărbatul care are grijă de parcare, după care îşi vede liniştită de treburile zilnice. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: