Ma10202020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Imaginile despre care se va discuta la toate talk-show-urile politice. ”Domnul Gorghiu” l-a băgat în şedinţă la cârciumă pe ”omul momentului” în România!

Soţul şefei PNL s-a întâlnit între patru ochi cu rectorul pe masa căruia se află teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

 ”Aş vrea să-l ţin pe soţul meu departe de politică”, spunea cu glas tânguitor preşedinta PNL, Alina Gorghiu, în vara acestui an, la Antena 3. Dar ce te faci când dai soţul afară din politică pe uşă şi el intră pe geam?

Regele neîncoronat al PNL-ului

În viaţa virtuală, pe internet, Lucian Isar pare un nebun care şi-a propus să se ia de gât cu Isărescu şi cu BNR-ul. În viaţa reală, Isar este un şmecher cu legitimaţie. Când ţi se ploconeşte rectorul Universităţii de Vest din Timişoara (poate cea mai celebră facultate din România în contextul scandalului recent), el însuşi mare baştan în PNL, deja nu mai pari nebun deloc. Din contră, pari o piesă mult mai importantă. Un fel de rege, dacă păstrăm comparaţia cu şahul şi ţinem cont că Alina ar fi regina.

Prezent la Bucureşti cu Duster-ul de la facultate cu şofer de la stat, rectorul UVT Marian Pirtea s-a înclinat în faţa soţului Alinei Gorghiu de mai avea puţin şi ştergea bordura cu fruntea. Imaginile video sunt de-a dreptul fabuloase: mai rar vezi aşa o subordonare de-a dreptul comică. Asta în timp ce domnul “Gorghiu” avea o atitudine de Il Padrino….tare! Dar de ce se ploconea Pirtea?

 Doctorat, deputat, Senat: n-am găsit altă rimă!

Dacă nu vi se pare aşa mare şmecherie ca un provincial să pupe pantofii unui bucureştean finanţist şi soţ de preşedinte de partid, aflaţi că Marian Pirtea nu e în nici un caz vreun terchea-berchea. Omul este "personajul momentului", cel în mâinile căruia stă decizia referitoare la plagiatul Laurei Codruţa Kovesi (şefa DNA obţinând doctoratul la Universitatea de Vest din Timişoara).

Împins de la spate de omul său de bază Nicolae Robu (primarul municipiului, un om cu testiculele cât pietroaiele în partid şi mare susţinător al Alinuţei Gorghiu la săgeata liberală), Pirtea n-a pierdut timpul deloc: este primul pe listă la Camera Deputaţilor pe judeţul Timiş, acelaşi judeţ unde Gorghiu este prima pe lista la Senat. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro