Mie12082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Marin regretă divorțul de Tuncay. Prietena «Zânei» dă din casă

andreea marin tuncay ozturkVestea divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk a șocat showbizul românesc. Vedeta noastră a făcut neașteptatul anunț pe Facebook, iar nu doar opinia publică a fost consternată, dar și apropiații de suflet ai „Zânei”.

Una dintre cele mai bune prietene ale Andreei Marin, Roxana Iliescu, a dat tot din casă. Aceasta a povestit, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima TV, ce a determinat-o pe Andreea să pună capăt mariajului.

„Este un moment, oau, crucial dacă vrei pentru ea, dar am mare încredere că își va lua de aici ce are nevoie, că nu se va feri să treacă prin toate etapele. Pentru noi toți, vestea asta a fost un șoc, nu se aștepta nimeni. După cum se vedeau lucrurile, nu se aștepta nimeni”, e xplicat Roxana.

Deşi iniţial a spus că nu va mai vorbi despre motivele care au stat la baza separării, la numai câteva zile după ce a intentat procesul de divorţ, Andreea Marin a făcut publică motivaţia care a dus la despărţire. „M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate", a scris ea în actul de divorţ .

Iar așa cum niciun cuplu nu e perfect, nici Andreea Marin și Tuncay Ozturk nu se înțelegeau atât de bine cum făceau să pară în spațiul public. „Andreea a păzit foarte frumos imaginea din afară a acestui cuplu. Își păzește familia, casa. Imaginea era perfectă. Fiecare cuplu e perfect până când nu mai e perfect. Probleme apar în cuplu în fiecare zi. Depinde cum le rezolvi. Acum e un cuplu care e la pragul asumării, Andreea și-a asumat, e și rândul lui Tuncay”, a mai spus Roxana.
Ce ascund postările Andreei de pe Facebook

Prietena Andreei Marin nu consideră că mesajul publicat de Tuncay după anunțul divorțului ar lăsa să se înțeleagă că își dorește împăcarea. „Eu am citit altfel postarea lui, nu am găsit vreun cuvânt care să spună că ar vrea-o înapoi. Am găsit în postările ei în schimb un regret, dar și decizia ei fermă, iar din câte o cunosc, nu ia niciodată o decizie, n-o s-o vezi plângându-se «Vai, ce viață am, că nu știu ce să fac cu soțul meu și cu copilu meu». Ea întâi vede, gândește, analizează și după aceea spune și își asumă”, a mai declarat prietena Andreei. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: