Ma08092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Marin și soțul turc se ceartă pe bani? Ce au de împărțit «Zâna» și Tuncay în fața judecătorilor

E clar! Andreea Marin vrea să se despartă cu orice preţ de turcul Tuncay Öztürk. Cei doi vor ajunge în curând în faţa judecătorilor, şi nu a notarului, după ce vedeta a depus cererea de divorţ în instanţă.

Andreea Marin  (41 de ani) a decis să pună punct mariajului de nici trei ani cu turcul Tuncay Öztürk, însă se pare că despărţirea nu este atât de simplă cum a sperat. Vedeta nu va avea parte de un divorţ rapid, aşa cum se întâmplă în cazul cuplurilor care merg la notar, ci de un proces la judecătorie.

Joi, exact în ziua în care şi-a anunţat pe Facebook finalul căsniciei, „Zâna” a deschis proces la Judecătoria Buftea, iar cererea sa de divorţ a ajuns pe masa magistraţilor. Aşa că în curând atât ea, cât şi pârâtul, soţul ei, Tuncay Öztürk, vor trebui să se prezinte în sala de judecată pentru a dezvălui motivele separării. Asta deşi pe cei doi nu-i leagă vreun copil, care să le creeze dispute, iar Andreea Marin şi-a dorit mereu discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală.

„Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nici o referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, va rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie”, scria Andreea Marin în urmă cu două zile.

Teoretic, cei doi soţi nu prea au ce împărţi. Violeta, fetiţa vedetei, este rodul iubirii cu al doilea soţ, Ştefan Bănică junior, aşa că nu se pune problema stabilirii custodiei. Tuncay a locuit în vila Andreei Marin din Băneasa, aşa că nici casa nu trebuie împărţită. La precedentul divorţ, Andreea a plecat din vila pe care o împărţea cu Bănică şi s-a mutat în propria casă, cea din Pipera. Singura investiţie din timpul căsniciei cu Tuncay este clinica deschisă de fizioterapeutul turc. Apropiaţii cuplului spun că aceasta ar fi singura „sursă” de dispută financiară dintre cei doi.

Medicul turc și-a deschis clinică de recuperare în 2014

Tuncay Ozturk a devenit faimos prin prisma relației cu Andreea Marin. De profesie medic osteopat, fizioterapeut/kinetoterapeut la Acibadem Turcia, vedeta a apelat la serviciile turcului în urma unor probleme pe care le-a avut la coloană, însă relația dintre ei a avansat, iar în 2013 acesta s-a mutat în România. Soțul Andreei a  lucrat pentru echipa națională de gimnastică a României ca fizioterapeut pe perioada Campionatului Mondial de Gimnastică, însă în vara lui 2014, Tuncay Öztürk și-a deschis ”Medicine Park by Tuncay Ozturk”- o clinică situată în Bulevardul Primăverii, dotată la standarde înalte. ”Lucrurile merg foarte bine. Am deja mulți pacienți, iar meseria mea este aceea de a salva oameni, indiferent de unde sunt ei. Fac lucrul acesta cu ajutorul mâinilor”, spune Tuncay. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: