Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MIHAI ALBU e mai tăios ca niciodată cu IULIA! O acuză că şi-a abandonat fiica şi că...

Doamna cu găina şi domnul cu pantofi au început războiul! Mihai Albu a încercat o conciliere la notar privind stabilirea concreta a programului fetiţei lor, însă Iulia i-a dat cu flit. Mihai o cheamă acum pe Iulia în fata instantei. De aici a început un şir lung de acuze şi reprosuri. Mihai Albu ne-a povestit în exclusivitate despre situaţiile prin care e nevoit să treacă din cauza fostei soţii.
 
De când au divorţat, pe Iulia şi pe Mihai Albu nu-i mai leagă nimic în afară de custodia comună a fetiţei lor şi a unor săgeţi otrăvite aruncate frecvent prin presă. Situaţia a ajuns de aşa natură încât Mihai s-a văzut nevoit s-o dea în judecată pe Iulia pentru stabilirea unui program concret pe care doreşte să-l aibă cu fiica lui. De bună credinţă, Mihai a încercat să rezolve totul la notar.

„Nu a răspuns în niciun fel, normal, ea fiind avocat, a fost în Baroul Bucureşti, acum s-a autosuspendat, ar fi trebuit să ştie că în zece zile trebuie să răspunzi. Aş vrea să ştiu un program, eu sunt deocamdată un bărbat singur, locuiesc cu mama mea care are 89 de ani, mama mănâncă regim, eu mănânc pe unde apuc, în momentul în care vine un copil de şapte ani trebuie să faci o anumită aprovizionare. Dacă ştiu sigur că vine, pot cu o zi două înainte să fac acea aprovizionare. Este interesul superior al copilului, acela de a avea relaţii cu ambii părinţi mai ales că noi avem custodie comună. Nu pot sta totuşi la mâna ei, când are sau n-are chef, când are treabă sau n-are treabă, nu înţeleg de ce face acest spectacol.”, a declarat Mihai Albu în cadrul emisiunii Cancan.ro, de la România tv. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: