Dum11282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ea e motivul divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk? Blonda sexy este asistenta turcului

andreea marin divort tuncay ozturkȘoc în showbiz! Andreea Marin (41 de ani) a anunțat că divorțează de soțul tinerel. „Zâna” nu a motivat de ce vrea să pună capăt relației cu Tuncay Ozturk (30 de ani), cu care s-a căsătorit în 2013. Cu toate acestea, au existat zvonuri că o superbă asistentă a băgat râcă între cei doi. Blondina a fost surprinsă de reporterii Click! în compania lui Tuncay, în luna mai a acestui an.

Nici a treia oară n-a fost cu noroc! Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk, deși doar în urmă cu o lună „zâna” declara că își mai dorește un copil și că toate sunt roz în căsnicia ei. Nu a menționat niciun motiv, însă reacțiile și zvonurile nu au întârziat să apară. Se pare că nu diferența de 11 ani dintre cei doi a fost motivul discordiei. Încă din mai, a fost un iz de scandal în relația lor, atunci când „zâna” se afla la New York. Tuncay a fost surprins în compania asistentei lui, Sandra, făcând cumpărături la un hipermarket din Capitală.

Ei au fost surprinşi de fotoreporteri Click! cărând diverse lucruri într-un apartament de fiţe dintr-un bloc din cartierul Primăverii. Au mutat un uscător de rufe, multe sacoşe, cutii şi pungi pline. Blonda a făcut opt drumuri în total de la maşina lui Tuncay în bloc. Luată la întrebări la acea vreme, Andreea Marin a răspuns vehement: „Când  aveţi ceva de întrebat despre soţul meu, sunaţi-l direct. E un om foarte bun, deschis şi vă va răspunde”. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: