Lun05232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bombă! Cristi Borcea nu mai divorțează de Alina Vidican! Ce s-a întâmplat între cei doi

Cristi Borcea nu mai divorțează de Alina Vidican. Sau, cel puțin, nu în viitorul extrem de apropiat, cei doi fiind în situația ca întâlnirea lor de la Tribunal să fi fost amânată pe termen nedefinit. Mai exact, cei doi ar fi avut mâine termenul pentru a încheia, legal, socotelile între ei, dar acesta s-a anulat.

Deși Cristi Borcea vrea să divorțeze de Alina Vidican, se pare că magistrații care urmau să judece acțiunea pe care o depuseseră în urmă cu aproape două luni îi pun bețe în roate fostului acționar dinamovist. Mai exact, acțiunea care urma să fie judecată la Tribunalul Buftea a fost anulată după ce Alina Vidican a anunțat că nu se va prezenta la proces, acest lucru fiind considerat obligatoriu de magistrații care au citat părțile.

Motivele însă pentru care Alina Vidican refuză, în fapt, să se prezinte la proces și, în acest fel întârzie termenul separării legale de Cristi Borcea, sunt legate de înțelegerea cu privire la avere pe care și-ar dori-o ea. Mai exact, ea nu a fost mulțumită cu ceea ce i s-a propus pentru ca divorțul să decurgă rapid, iar în acest fel ea încearcă să amâne, cât de mult poate, ”eliberarea” lui Cristi Borcea. De altfel, ne-au dezvăluit surse apropiate Alinei, ea își dorește ca, înainte de a ajunge la Tribunal pentru a semna divorțul, să intre în posesia tuturor lucrurilor, acțiunile la diverse firme și banii pe care îi vrea de la fostul acționar dinamovist.

Un divorț mai complicat

Prima oară, conform unei înțelegeri, Alina Vidican urma să divorțeze de Cristi Borcea în fața notarului. Din păcate pentru omul de afaceri, acest lucrur nu s-a mai realizat, motiv pentru care a cerut ca desfacerea căsătoriei lor să aibă loc la Tribunal. Iar acolo, din cauza că, la prima înfățișare, cei doi nu s-au prezentat, ei fiind reprezentați de același avocat, magistrații au citat părțile pentru a se vedea, față în față, în sala de judecată. Dar, cum Alina Vidican a anunțat, pare-se, că nu se va prezenta la termenul stabiulit, judecătorii au decis să anuleze procesul, iar acest lucru face ca, pentru încă o perioadă de vreme, cei doi să rămână soț și soție.
Potrivit surselor noastre, Vidican cere ca minorii să rămână la ea, milionarul urmând să aibă un program de vizitare a copiilor, evident după ce iese din închisoare. Omul de afaceri ar urma să achite şi cheltuielile de întreţinere, să cedeze o parte din acțiuni la unele firme și, evident, să plătească o sump frumușică pentru liniște. Ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Valentina Pelinel a născut un băieţel, fiul fostului şef al echipei Dinamo. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: