Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Deţinătorul unei averi faraonice a aterizat, în secret, pe Aeroportul Băneasa cu avionul personal. Primele imagini cu şeicul putred de bogat şi ”prinţesa” lui, la Bucureşti!

Oksana intră în hotelul Radisson, e întâmpinată de şeic cu care merge la lift. Acestuia i se pare că e urmărit şi cu un limbaj specific în semne îşi alertează garda de corp ( imaginea din stânga jos).Vă amintiţi poveştile copilăriei cu prinţi călare pe cai albi? Ei bine, prinţii din ziua de azi nu mai apar cocoţaţi pe cai albi, ci aterizează cu avioanele personale atunci când vor să-şi întâlnească prinţesele! E şi cazul afacerist putred de bogat despre care aţi putut citi zilele trecute pe CANCAN.ro, siteul nr. 1 din România.

Personajul despre care vă povesteam este un şeic, care deţine o avere colosală în Qatar şi care s-a îndrăgostit de o româncă, Oksana Sianov (20 de ani), cu origini siberiene. Despre cum o răsfaţă şeicul pe ”prinţesa” lui am scris pe larg AICI: i-a cumpărat apartament, un Mercedes C Coupe, Hermes-uri şi alte acareturi de peste un sfert de milion de euro! Nu aţi citit greşit: chiar 250.000 € însumează cadourile primite de Oksana de la iubitul ei arab. Unele dintre ele, le găsiţi şi pe parfumeria.ro, siteul de shopping nr. 1 al vedetelor.

Şi asta nu e tot! Zilele trecute, şeicul a aterizat în mare taină, cu avionul personal, pe Aeroportul Băneasa ca să-şi revadă marea dragoste, fie şi doar pentru câteva ore. Mai exact pentru o noapte! Informaţia primită pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. spunea că, de dragul Oksanei (despre care revista Ciao! a dezvăluit AICI că a intrat în conflict cu Natalia Mateuţ), şeicul a decis să se implice chiar şi în afaceri în România.

Astfel, s-a decis să cumpere o uriaşă clădire de patrimoniu din apropiere de Capitală  (cine deţine informaţii complete este rugat să ni le dea la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ) şi nu doar că şi-a exprimat intenţia, ci a şi licitat deja! Asta e însă altă poveste. Cert e că arabul a venit în ţară, cu multă discreţie, şi-a parcat corespunzător avionul privat pe Aeroportul Băneasa, în zona VIP, şi a petrecut o noapte cu Oksana la hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei într-un apartament elegant. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: