Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Catalin Botezatu, marturisiri despre mamica Bianca Dragusanu: "O voi iubi mereu. Usa mea e deschisa pentru ea"

Catalin Botezatu este barbatul care a lansat-o pe Bianca Dragusanu in showbiz, in perioada in care iubita lui Victor Slav era cunoscuta ca "blonda lui Bote".

Chiar daca relatia lor nu a durat, in timp, cei doi au ramas prieteni buni, iar Catalin Botezatu a recunoscut in repetate randuri ca Bianca va ocupa intotdeauna un loc aparte in inima lui.
Creatorul de moda nu s-a ferit sa recunoasca acest lucru nici macar acum, cand Bianca este o mamica cu acte in regula si o familista convinsa.

"Eu v-am spus că Bianca o să reuşească să-şi facă o familie. Eu am spus că va fi o mamă model, o femeie model. Eu mi-am dat seama de ce va ajunge. Eu sunt uimit de felul minunat în care arată în continuare, chiar şi după ce a devenit mamă. Eu am făcut greşeli, ea a făcut greşeli. Eu o voi iubi mereu. Niciodată să nu spui niciodată! Bianca e femeia accident, are un fler aparte. E foarte tânără, e OK, are timp. Oricum, ea ştie că dacă vreodată rămâne singură, uşa mea e deschisă. Suntem prieteni", a declarat Cătălin Botezatu, la un post de televiziune. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: