Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal urias intre Iulia Albu si fostul sot! Razboiul se muta la tribunal!

“Mi se pare trist ca ajungem sa ne vindem copilul pentru cateva bancnote” Jurata de la "Bravo, ai stil!" n-a mai rabdat: pur si simplu il niveleaza pe Mihai Albu.

Desi pareau doi fosti soti care au pastrat o relatie normala, civilizata macar de dragul fetitei lor, Mikaela, se pare ca lucrurile intre ei nu sunt deloc roz.

Iulia Albu a ramas surprinsa in urma cu cateva luni cand s-a trezit chemata in judecata de fostul ei sot, Mihai Albu, care se declara nemultumit, se pare, de programul de vizita pe care-l are pentru fetita lui. Fashion editorul si designerul au divortat in urma cu trei ani, pe cale amiabila, la notar, Mikaela (7 ani) ramanand in custodia mamei. Pana acum, Iulia Albu a refuzat sa faca declaratii pe aceasta tema, preferand discretia - acum se pare ca i s-a umplut paharul.

Contactata de reporterii WOWbiz.ro si intrebata ce se intampla cu procesul pe care-l are cu fostul sot, designerul Mihai Albu, Iulia a rabufnit!

“Mi se pare incredibil cum fostul meu sot tine sa informeze constant opinia publica in legatura cu viata mea privata si a copilului meu. Am primit, intr-adevar, documentele in cauza in care fostul meu sot solicita un program de vizita, desi nu i-am interzis niciodata sa-si vada copilul, mai mult am incurajat relatia dintre ei cumparand un apartament in acelasi imobil in care domnul Albu domiciliaza impreuna cu mama sa. Nu am vrut sa fac aceste detalii publice insa, in fata victimizarii patetice a stimabilului, nu pot ramane impasibila mai ales in contextul in care nu vad in acest demers al sau decat o ultima zbatere in incercarea de a se agata de imaginea mea avand in vedere statutul meu de om de televiziune. Anul acesta, fetita noastra si-a petrecut ziua de nastere cu tatal ei natural, aceasta intelegere dintre noi fiind ca acesta sa-i organizeze o petrecere cu cativa copii de la scoala, intr-un cadru cald si ferit de ochii publici. Domnul Albu a considerat de cuviinta sa invite copii ai unor oameni de televiziune pe care Mikaela nu-i vazuse niciodata si cu care nu avea relatii de prietenie, e drept, pe langa cei cativa colegi de clasa invitati. Mai mult, ziua fetitei mele s-a transformat intr-o sarada de lamentari penibile ale stimabilului difuzate pe trei posturi nationale, probabil contra cost sau in cel mai bun caz doar pentru a mai resuscita imaginea brandului Mihai Albu.

Copilul meu a fost insotit la aceasta petrecere de catre bona pe care eu o platesc cu o suma mult mai mare decat cei 1000 de lei pe care considera stimabilul ca trebuie sa-i plateasca ca si pensie alimentara lunar si, conform spuselor acesteia, supusa unor intrebari si unui tratament abuziv de catre cativa  membri ai presei prezenti la eveniment, domnul Albu a avut grija sa trimita comunicate de presa privind ziua de nastere a fetitei lui, insa ani de zile a refuzat sa se implice activ in cresterea ei. Salut oarecum schimbarea de pozitie si dorinta de a petrece mai mult timp cu fetita noastra, insa nu ii vad in acelasi timp sensul, in contextul in care, cu exceptie a doua weekend-uri in care  “mi-am permis” sa plec cu ea in doua scurte mini-vacante, copilul a fost mereu gata sa isi vada tatal neintampinand din partea mea niciun fel de opozitie. Consider ca relatia tata-fiica este una extrem de importanta si asta in primul rand datorita faptului ca intre mine si tatal meu exista o legatura extraordinar de puternica pe care mi-as fi dorit ca si fiica mea sa o aiba cu tatal ei natural. Ma vad nevoita sa fac toate aceste precizari intrucat un cotidian a publicat detalii despre continutul cererii, detalii care, dupa cunostinta mea, au fost oferite de catre stimabilul si PR- ul sau. Mi se pare trist ca ajungem sa ne vindem copilul pentru cateva bancnote si-mi argumentez aceasta afirmatie prin vastele articole publicate in presa in care este precizat extrem de clar si in primul rand locatia in care a avut loc evenimentul, cat si chemarea a numai putin de 4 televiziuni dupa cunostinta mea, materiale ce aveau ca scop prezentarea domnului Albu intr-o postura lacrimogena de tata privat de dreptul de a-si vedea copilul. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: