Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristina Spatar explica in premiera situatia care a intrigat pe toata lumea: cum e sa traiesti in casa cu fostul sot!

“Avem locuinta impartita, el - la stanga, eu - la dreapta. La cheltuielile comune contribui si eu!”

Gata cu lacrimile si regretele, noptile albe si suspinele dupa omul pe care l-a iubit atat de mult. La mai bine de doua luni de la semnarea actelor de separare si aproape un an de cand au aparut primele fisuri in mariajul lor, Cristina Spatar a incetat sa-si mai puna intrebari si si-a luat viata in proprile maini.

In lunile care s-au scurs de la ruptura din acte, artista a reusit sa se reinventeze din cap pana in picioare, si-a redresat cariera artistica, si-a imbunatatit imaginea si a fost supusa unei interventii de remodelare a sanilor.

In plus, cantareata a demarat o afacere noua care spera sa ii aduca profit si se lupta ca o leoaica sa razbeasca sa le faca un viitor copiilor sai.

Prezenta la deschiderea oficiala a centrului de infrumusetare de lux detinut de Madalina Enache, sotia fotbalistului Gabi Enache, Cristina Spatar a fost de departe senzatia serii. Joviala, radioasa, puternica si echilibrata si aratand perfect, Cristina Spatar ne-a spus care sunt noutatile din viata sa.

“Eu la saloane nu merg pentru ca n-am timp! Eu alerg pe banda, fac sport si folosesc acele corsete pe care le-am adus eu in Romania, pantalonii de slabit si ma dau cu creme care elimina celulita. Nu prea cheltui bani in saloane de infrumusetare, eu muncesc! Am un nou business, un mic magazin online pe care l-am deschis de doua saptamani, aduc corsete si pantalonii pentru slabit pe care i-am folosit si eu ca sa slabesc si trag tare pentru ca vreau sa ma extind. Am copii foarte buni, iar ei merita totul. Stiti ca eu i-am facut in urma unor fertilizari, sunt copii pe care mi i-am dorit foarte tare. Cred ca nu conteaza ce ni se intampla noua si ce decizii luam noi oamenii mari, apropo de vietile noastre. Ei, copiii, nu trebuie sa sufere. Ei sunt sensibili!”, spune Cristina Spatar, lasand sa se inteleaga ca micutii sai sunt totul pentru ea. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: