Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristian Boureanu se pregătește să devină tătic din nou?

Fostul politician Cristian Boureanu face schimbări majore în viaţa sa. După ce Ioana a decis să plece la mama ei, acesta şi-a dorit să renoveze apartamentul de pe Plevnei în care locuieşte cu iubita studentă. În primul rând a desfiinţat camera fiicei rebele şi a început amenajarea uneia pentru un viitor bebeluş!

Un părinte rănit! Aşa este Cristian Boureanu (43 de ani) de când, la finalul lunii septembrie, fata pe care a crescut-o singur timp de 13 ani a chemat poliţia şi l-a acuzat că o bate, ajungând să aibă dosar penal pentru violenţă.

După ce Ioana a luat hotărârea să locuiască definitiv la mama ei, fostul politician a încercat să se resemneze cu decizia adolescentei rebele şi a început să facă schimbări în viaţa lui. A început cu o vacanţă exotică, iar de câteva săptămâni face modificări în apartamentul din Calea Plevnei în care locuieşte alături de iubita sa, Laura Dincă. Au renovat bucătăria, livingul, însă lucrările sunt în toi.

Cea mai importantă încăpere, şi anume camera Ioanei, a fost prima pe lista schimbărilor, iar Boureanu vrea să o transforme în cameră pentru un viitor moştenitor. Laura s-a confesat unei prietene apropiate că iubitul ei îşi doreşte să devină tată din nou.

”Camera Ioanei o vom transforma într-una pentru bebeluş”, aşa i-ar fi mărsturisit Laura amicei sale.

”Cristi a fost extrem de supărat. Nu se gândea o clipă că fata pe care a iubit-o ca pe ochii din cap şi i-a dat ce i-a poftit inima, o să-l rănească în halul acela. Laura a spus că îşi doresc foarte mult un bebeluş, aşa că vor transforma camera Ioanei. Nu se grăbesc, o iau treptat pentru că Laura vrea o nuntă frumoasă şi apoi să fie mămică. Cert este că se înţeleg foarte bine, iar iubita lui a fost un adevărat sprijin emoţional pentru Cristi. I-a dovedit că e persoana de care are nevoie”, a povestit o prietenă de-a Laurei Dincă, pentru Click! vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: