Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Anamaria Prodan și mama ei au slăbit împreună 37 de kilograme

Ionela Prodan arată impecabil la cei 69 de ani ai săi, mai ales după ce a avut ambiţia să se subţieze. Cântăreaţa şi-a afişat noua siluetă, zilele trecute, când a fost premiată pentru întreaga activitate. Dar nici fiica ei, Anamaria, nu s-a lăsat mai prejos, ele ţinând cure de slăbire în paralel. Rezultatele sunt spectaculoase.

Ionela Prodan (69 de ani) a slăbit miraculos într-un timp destul de scurt. Îndrăgita interpretă de muzică populară a reuşit să scape de 22 de kilograme în numai şapte luni.  Susţine că nu s-a înfometat, aşa cum mulţi au bănuit-o, şi că nici nu şi-a micşorat stomacul, ci doar a eliminat din meniu câteva “bombe calorice”: “Am renunţat la dulciuri şi le-am înlocuit cu fructe, dar cred că şi masajul are rolul lui”, a mărturisit ea, încântată de noul look.

Ionela şi-a afişat silueta la gala organizată de Fundaţia Omenirea, cu ocazia celor 23 de ani de la înfiinţare. Artista a primit Discul de Aur pentru o viaţă dedicată cântecului şi portului popular, iar la final organizatorii au invitat-o să taie o felie din imensul tort de doi metri, din care s-au îndulcit toţi invitaţii. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: