Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Udrea şi iubitul, cuplu oficial! Au trecut săruturile ascunse şi şi-au dat frâu liber sentimentelor

Elena Udrea a făcut senzaţie cu cele trei ţinute pe care le-a purtat la nunta lui Honorius Prigoană.În urmă cu nici două luni revista CIAO! dezvăluia povestea de dragoste dintre Elena Udrea şi lipoveanul Adrian Alexandrov, publicând şi primele imagini cu cei doi. (VEZI AICI)  Chiar dacă la început au fost reţinuţi să-şi declare public sentimentele, în cele din urmă au decis să dea frâu liber sentimentelor şi să nu se mai ferească de ochii lumii.

Ultimele imagini cu cei doi îndrăgostiţi au fost realizate de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, la nunta lui Honorius Progoană, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, unde s-au afişat relaxaţi şi s-au comportat ca doi îndrăgostiţi care nu pot sta unul fără celălalt, iar gesturile tandre nu lipsit nici ele. Cei doi au fost expansivi şi zâmbitori pe toată durata petrecerii şi nu au refuzat pozele împreună cu ceilalţi invitaţi.

Ea are 42 de ani, este o femeie frumoasă, puternică, modernă şi mondenă, el are 31 de ani şi a lucrat ca manechin de la vârsta de 18 ani, colaborând cu mărci de renume din lumea modei. Cu excepţia mirilor, Elena Udrea şi iubitul ei au fost atracţia serii. Fostul deputat a atras privirile celor din jur şi datorită ţinutelor pe care le-a purtat la eveniment, Elena Udrea a schimbat nu mai puţin de trei ţinute, una mai sexy decât alta.

 Ziua a optat pentru o rochie de un roz satinat, pe care a purtat-o la biserică. La restaurantul din cadrul complexului Stejarii Country Club, unde a avut loc petrecere,a şi-a făcut apariţia cu o rochie lungă, argintie, cu un decolteu generos, iar după mijlocul nopţii a schimbat-o cu una foarte sexy, în care şi-a pus în evidenţă, atât bustul, cât şi picioarele

Hotărâtă să-şi întemeieze o familie

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, s-a retras din viaţa politică şi s-a schimbat total. După ce şi-a regăsit liniştea refugiindu-se în credinţă, Elena Udrea s-a hotărât în cele din urmă să îşi întemeieze o familie.

"Cred că există un echilibru pe care doar familia ţi-l poate da. Acum îmi propun să nu am nicio problemă să mă recăsătoresc şi la 90 de ani dacă aşa va vrea soarta", declara Elena Udrea.

Timp de un deceniu a fost căsătorită cu Dorin Cocoş

În 1999, Elena Udrea îl cunoştea pe Dorin Cocoş. În 2003 acesta o cerea de soţie, iar nunta celor doi a avut loc în data de 26 decembrie, chiar de ziua ei, la consulatul de la New York al României. Atunci când şi-au unit destinele, Dorin mai fusese deja căsătorit cu Olguţa Chiriac, iar din acel mariaj a apărut Alin Cocoş, Elena neavând nici o problemă că soţul avea un băiat din altă căsătorie.

De altfel, din căsnicia lor, încheiată un deceniu mai târziu, nu a mai apărut nici un copil, Alin fiind singurul moştenitor al lui Cocoş, în vreme ce Udrea s-a concentrat mai mult pe cariera politică, decât pe direcţia de a deveni mamă.

În data de 10 iunie, 2013, cei doi puneau punct unui mariaj de succes teoretic, care a durat un deceniu şi, pe parcursul căruia, amândoi şi-au construit carierele în politică, respectiv afaceri. De altfel, Elena Udrea mărturisea că şi această goană nebună după carieră i-a făcut să se îndepărteze, iar anumite presiuni externe, despre care nu a oferit mai multe detalii, au destrămat iremediabil cuplul Cocoş-Udrea. Unele voci au spus că acele presiuni ar fi purtat numele Dianei, cea pe care Dorin o ducea în faţa altarului la doar câteva luni de la divorţul de Elena, însă nici unul dintre cei doi nu a dorit să spună mai multe despre cauza menţionată printre cele care au dus la despărţirea dintre afacerist şi politiciană. Puţin probabil, însă într-adevăr cam rapidă cununia domnului Cocoş post divorţ! vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: