Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cerere INCREDIBILĂ pentru un DIVORȚ liniștit! Ce vrea Alina Vidican de la Cristi Borcea

Divorțul dintre Alina Vidican și Cristi Borcea devine o adevărată telenovelă, iar de la începutul anului de când se discută despre separarea lor oficială, planurile pentru despărțire s-au schimbat, deja, de zeci de ori. Iar acum, pentru ca divorțul să meargă ”ca uns”, timișoreanca pare să fi emis noi pretenții.

Teoretic, între Cristi Borcea și Alina Vidican, în urmă cu mai multe luni, a avut loc o înțelegere cu privire la divorț. Dar, pentru că nu s-au prezentat în fața notarului, așa cum și-ar fi dorit inițial, au ajuns la proces. Iar acolo, după ce le-a fost respinsă cererea pentru diminuarea valorii timbrului judiciar, cei doi urmează să se vadă față în față.

Și, pentru ca procesul să nu dureze o veșnicie când va veni vorba de partaj, se pare că Alina a avut o cerere... mai specială. Mai exact, susțin surse din preajma timișorencei ea și-ar dori o sumă uriașă, cu șase zerouri, pentru ca divorțul să decurgă liniștit, fără război pentru avere, fără discuții legate de partaj. Evident, banii cu pricina nu ar fi singurii ceruți, ci doar un fel de ”primă de divorț”, pretențiile legate de pensiile alimentare ale copiilor și de bunurile pe care fostul acționar dinamovist ar urma să le cedeze în favoarea ei fiind la fel de ridicate.

Divorț complicat
De curând, Cristi Brancu a anunțat că fostul acționar de la Dinamo a devenit un bărbat liber: ”Cristi Borcea și Alina Vidican au semnat un act de mediere, care va fi prezentat la judecătorie, iar de atunci nu va mai sta nimic în calea divorțului. Cristi și Alina au semnat actele care vor fi prezentate la următorul termen, cu alte cuvinte, cei doi vor mai fi căsătoriți cât timp va mai fi până la umătorul termen. Chiar el a zis astăzi că se consideră un bărbat liber. Înțelegerea dintre ei a avut loc în luna martie și nu au mai apărut modificări”, a spus Cristi Brancu, în direct, la Antena Stars.
Potrivit surselor noastre, Vidican cere ca minorii să rămână la ea, milionarul urmând să aibă un program de vizitare a copiilor, evident după ce iese din închisoare. Omul de afaceri ar urma să achite şi cheltuielile de întreţinere. Ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Valentina Pelinel a născut un băieţel, fiul fostului şef al echipei Dinamo. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: