Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Sotul ANDEI ADAM a fost săltat în urmă cu putin timp de DIICOT!

Sotul ANDEI ADAM a fost săltat în urmă cu putin timp de DIICOT!În această dimineaţă, soţul cântăreţei Anda Adam a fost săltat de către DIICOT, iar la mijloc ar fi o suspiciune de fraudă cu carduri bancare.

Sorin Nicolescu, soţul Andei Adam, a fost săltat în urmă cu puţin timp, în dimineaţa de miercuri, de către procurorii DIICOT. Din câte se pare, el ar fi acuzat de fraudă cu carduri bancare. Mai mult decât atât, bărbatul cu care vedeta are o fetiţă pe nume Evelin ar fi clonat carduri bancare în 2012.

„NICOLESCU SORIN ANDREI – a fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT ST Constanta – cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, prev. de art.24 alin.2 din Legea 365/2002, cu aplic.art.41 alin.2 din C.P. (1969) şi art.5 C.P., efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art.27 alin.1 din Legea 365/2002, cu aplic. art.41 alin.2 din C.P. (1969)  şi art.5 C.P. şi accesul, fără drept, la un sistem informatic, prev. de art.42 alin.1, 2, 3 din Legea 161/2003, cu aplic. art. 41 alin.2 din C.P. (1969) şi art.5 C.P., toate cu aplic.art.33 alin.1 lit.b din C.P. (1969), întrucât în perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii în circulaţie, iar în aceeaşi perioadă a încercat să retragă şi a retras sume  de bani de la un ATM situat in Mun.Constanţa,  în cuantum de circa 48.170 lei, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, modalitatea prin care s-a accesat ilegal sistemul informatic mai sus menţionat, prin încălcarea măsurilor de securitate“, se arată scris în comunicatul remis de către DIICOT Constanţa

Anda Adam a primit lovitura grea după ce devenise mămică

Spre finele anului trecut, când abia devenise mămică, Anda Adam a primit vestea grea că soţul ei riscă 12 ani de închisoare, fiind vorba despre un episod care se petrecea în 2012, atunci când Sorin Nicolescu era depistat de către oamenii legii în plin flagrant. Pe atunci, poliţiştii l-au prins pe acesta la ATM-ul sucursalei unei banci comerciale din zona Brotacei a municipiului Constanta, in timp ce efectua operatiunea de retragere a sumei de 1.200 RON cu ajutorul unui card tip carte de credit contrafacut.

Potrivit raportului organelor legii, la perchezitia corporala asupra inculpatului au fost gasite un numar de 12 carduri tip carti de credit contrafacute, despre care acesta a explicat ca le-a primit de la o persoana neidentificata. In cauza a fost formulata propunere de arestare preventiva fata de inculpat, pentru 29 de zile, propunere ce a fost trimisa spre solutionare Tribunalului Constanta. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: