Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

4.000 € plătiţi pentru moartea proxenetului Monicăi Gabor

Atenţie! Filmări şocante! Ultima oră: 4.000 € plătiţi pentru moartea proxenetului Monicăi GaborÎn urmă cu aproape zece ani, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a publicat în premieră dezvăluiri despre legătura Monică Gabor cu reţeaua de proxenetism, din care făcea parte şi Dinu Damaschin, care susţinea că este tatăl fostei doamne de la Izvorani.

Pe lângă proxenetism, bărbatul a mai fost acuzat de trafic de minori şi constituire de grup organizat, iar în urmă cu patru ani a avut parte de o moarte subită chiar în sală de judecată. Damaschin a murit după ce timp de două luni s-a aflat în greva foamei, iar starea lui de sănătate se agravase foarte rău.

Familia a dat statul român în judecată şi a câştigat

Mama bărbatului, Elena Constantinescu, împreună cu cei doi fraţi ai lui Damaschin, Nicu şi Georgeta, au dat în judecată statul român şi mai multe ministere pe care le consideră responsabile de moartea lui şi au cerut despăgubiri de 50.000 de euro. Aceştia acuză autorităţile că nu au luat măsuri pentru internarea de urgenţă a acestuia într-un spital şi că l-au ţinut în arest preventiv, ştiindu-se că suferea de mai multe afecţiuni grave care îi puneau viaţa în pericol.

După patru ani de procese, conform surselor CANCAN.ro, familia lui Damaschin a câştigat în faţa instanţei, în aprilie 2014, Judecătoria Bacău a admis în parte acţiunea familiei lui Damaschin şi a acordat despăgubiri de 4.000 de euro. Instanţa a apreciat că Statul este obligat să ia toate măsurile necesare pentru protejarea sănătăţii şi integrităţii persoanei private de libertate. Mama şi fraţii lui Dinu Damaschin au contestat decizia Judecătoriei Bacău. Ei au susţinut atunci că Damaschin era într-o stare foarte gravă şi că şedinţa ar fi trebuit amânată. În apel, familia lui Damaschin mai cere mărirea cuantumului despăgubirilor la 50.000 de euro, aşa cum a solicitat şi la prima instanţă. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: