Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Adelina Pestrițu și Speak își îngropaseră amorul de cel puțin o lună. Semnele care au prevestit sfârșitul

Adelina Pestrițu s-a despărțit de SpeakDespărțirea dintre Adelina Pestrițu și  Speak nu a mai luat pe nimeni prin suprindere, dat fiind faptul că de la începutul verii au tot apărut speculații cum că cei doi nu mai formează un cuplu. Ciudat este căcei doi au făcut tot posibilul să salveze aparențele. De o lună însă, au devenit neglijenți.

SUA i-a despărțit mai mult decât i-a apropiat

În vară au apărut primele informații că Adelina și Speak s-au despărțit. Pentru a infrma zvonurile, cei doi au plecat de grabă într-o vacanță în Statele Unite. Acolo însă, cei doi au pozat ca doi îndrăgostiți doar prin lifturi, camerele de hotel sau în fața obiectivelor turistice.

În rest, la evenimentele de fashion unde bruneta a făcut act de prezență, Speak a jucat doar rol de fotograf, nicidecum de iubit oficial. Așa că, pe covorul roșu de la Festivalul de Modă de la New York, Adelina Pestrițu și-a făcut apariția ca o femeie singură și nu însoțită de bărbatul pe care-l vedea, la nivel declarativ, tatăl copiilor ei.

Uite botezul, nu e botezul

Încă o dovadă că despărțirea era iminentă este că Adelina a mers singură la botezul finuțului ei, deși ea și Speak declarau că vor merge împreună, relatând și cum și-au împărțit sarcinile.

”Urmează să-l nășim și pe cel mic. Finuța este foarte drăguță, cuminte și deșteaptă. Așteaptă să ne vedem la botez. Cu siguranță Ștefan va ține copilul pentru că este destul de greu, e dolofan”, ne declara Adelina Pestrițu în urmă cu două săptămâni, pe când se pregăteau de marele eveniment.

Culmea este că la momentul respectiv, Speak o aproba cu zâmbetul pe buze, ca, la scurt timp, să o vedem pe Adelina singură în postura de nașă. Chiar dacă Speak nu și-a mai dus la capăt atribuțiile de părinte spiritual, fosta prezentatoare TV nu a oferit nicio informație cu privire la absența lui. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: