Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce avere impresionantă are fiul lui Silviu Prigoană. Mireasa lui Honorius e o femeie norocoasă

Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană se însoară sâmbătă, iar naşă îi va fi chiar Elena Udrea, eveniment pe care Click! l-a anunţat încă de ieri, în exclusivitate. Honorius intră-n căsnicie cu o avere impresionantă, căci, ţine-ţi vă bine, lista-i lungă: apartamente de lux, maşini, elicopter şi afaceri profitabile.

“O să fac nuntă după ce tata va deveni primar”, spunea Honorius Prigoană, în 2011. Iată că nu a mai avut răbdare ca Silviu să ocupe scaunul de edil al Capitalei, aşa că a decis să-şi pună pirostriile. Au rămas mai puţin de cinci zile până la cel mai important eveniment al familiei Prigoană.

Sâmbătă, Honorius (29 de ani) se căsătoreşte religios cu aleasa inimii sale, Corina Bode (28 de ani), după o relaţie de nouă ani. Dacă la cununia civilă pe care au făcut-o la primăria din Chicago nu au făcut risipă de lux, acum viitori miri îşi iau revanşa cu o nuntă opulentă.

După cum aţi citit, luni, în Click!, celebra familie a optat pentru locaţia de la Stejarii Country Club, meniu sofisticat, muzica trupei Holograf, şi o naşă pe măsură, bomba sexy Elena Udrea, bună prietenă cu socrul mare, Silviu Prigoană (52 de ani). Dacă viitoarea mireasă este frumoasă, deşteaptă şi a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar şi Actoria, la universităţi vestite de prin America, despre viitorul ginere se ştie că a cochetat cu politica, lucrează de la 13 ani, îi plac maşinile şi are o “zestre” de invidiat.

Prigoană jr e şcolit în străinătate, are pe mână întregul imperiu Rosal SA - societate a cărei cifră de afaceri în 2007 era de 32 de milioane de euro. Mai mult, Honorius moşteneşte un apartament de lux care valorează un milion de euro, în Chicago, iar în ţară se pare că ar fi proprietarul unui apartament de peste 500.000 de euro, situat la Stejarii Country Club, ansamblul rezidenţial al bogătaşilor, dezvoltat de Ion Ţiriac. Dar este şi proprietarul unui Mercedes G Class, deşi în ultimii ani i-au trecut prin mână mărci celebre.

La vârsta de 20 de ani, Honorius  a primit cadou de la tatăl său un Lamborghini Gallardo, dar în garaj are şi un Bentley Continental GT, o maşină de aproape 200.000 de euro. Dar, el se descurcă şi la manşa unui elicopter, marca Brako Gyro, în valoare de 50.000 de euro. Cu o astfel de avere, Prigoană jr este miză bună, însă se pare că soţia îi apreciază mai degrabă sufletul bun şi inteligenţa.

Singurul mare regret al tânărului este faptul că mama lui nu-l va putea vedea mire. Femeia pe care Silviu Prigoană a iubit-o enorm a încetat din viaţă la 30 de ani, la numai şase luni după ce a fost diagnosticată cu cancer. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: