Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum arată femeia care i-a dăruit lui Ion Țiriac 2 copii. A fost una dintre marile lui iubiri

sophie ayad tiriacCu toate că Ion Țiriac (77 de ani) a fost căsătorit doar o singură dată, fostul jucător profesionist de tenis are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relație care nu a fost niciodată oficializată. Cine este oare femeia care i-a dăruit doi copii și alături de care a avut o relație îndelungată?

Ion Țiriac a fost căsătorit cu handbalista Erika Braedt, pe la începutul anilor 1960, dar căsnicia lor s-a încheiat după doar doi ani, informează Adevărul.

Cu toate acestea, omul de afaceri are trei copii recunoscuți ofical: Ion Ion (39 de ani), care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg și Ioana (18 ani) și Karim (21 de ani) din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deși există o diferență de vârstă de 30 de ani întrei ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii, potrivit sursei citate.

În prezent, Sophie Ayad locuiește la Monte Carlo, alături de Ioana, Ion Țiriac asigurându-le tot ce au nevoie. La cei 50 de ani ai săi, Sophie, una dintre marile iubiri ale fostului tenismen român, arată încă senzațional. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: