Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Mihai Albu o face praf pe Iulia: «Cotcodac»!

mihai iulia albuAu trecut trei ani de când au semnat actele de divorț, însă iată că nici după atâta timp Mihai și Iulia Albu (35 de ani) nu au îngropat securea războiului.

Ea îl critică de câte ori are ocazia, iar nici el nu se lasă mai prejos. Cel mai recent, Mihai a ales să-și spele rufele pe pagina publică de Facebook, unde a făcut-o praf pe Iulia, fără rețineri. După ce fosta lui soție a comentat la adresa lui și s-a lăudat, încă o dată, cu studiile pe care le are, în cadrul unei conversații pe Internet, Mihai i-a spus scurt: „Cotcodac”.

„Adelacuta, draga mea, ce anume te califică pe tine să faci aceste aprecieri? Află că prima facultate am început-o înainte de a-l întâlni pe stimabilul, iar a doua m-a costat căsnicia. Cam 20 de persoane termină annual facultatea pe care am terminat-o eu. Și nu am primit niciodată nimic pe tavă. Te întreb, după divorț, cine este anonimul?”, i-a răspuns Iulia unei comentatoare, care a acuzat-o că faima i se datorează fostului ei soț.

Mihai a făcut o captură de ecran și a preluat declarațiile ei pe profilul personal, adăugând un mesaj scurt, dar înțepător: „Mare om, mare caracter… Cotcodac!”. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: