Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Surpriză! Ea e nașa fiului lui Silviu Prigoană!

A îmbrăcat costumul de naş de 50 de ori, iar pe cel de ginere de şapte ori. Acum, lui Silviu Prigoană i-a venit rândul să îmbrace o altă haină de gală.

De data aceasta, pe cea de socru mare. Sâmbătă, fiul său cel mare, Honorius, se căsătoreşte religios cu Corina, iar naşă le va fi chiar Elena Udrea.

Anul acesta a fost unul cu reuşite importante pe plan personal în familia Prigoană. În primăvară, Silviu (52 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, Mihaela Botezatu (37 de ani), iar la finalul lunii august i-a venit rândul băiatului său celui mare la însurătoare.

După nouă ani de relaţie, Honorius (29 de ani) s-a căsătorit civil, la o primărie din Chicago, cu logodnica sa, Corina Bode (28 de ani). Atât tatăl, cât şi fiul au fost extrem de discreţi cu aceste evenimente, însă Click! a intrat în posesia primei fotografii de la cununia civilă a juniorului. Extrem de eleganţi, proaspeţii însurăţei au realizat o şedinţă foto cu zgârie-nori în fundal. Corina a purtat o rochie roz fucsia şi pantofi Louboutin, iar Honorius un costum lejer, cămaşă bleumarin. De remarcat că ginerele s-a schimbat radical din punct de vedere fizic, fiind mult mai slab şi purtând barbă.

Sâmbăta aceasta, Prigoană junior intră din nou în febra emoţiilor, pentru că acum îşi va duce soţia la altar şi-i va jura iubire veşnică. Nu peste Ocean, ci chiar în România. Pentru fiul său, Silviu Prigoană a organizat în detaliu nunta, într-un cadru de lux, cu meniu şi invitaţi pe măsură - adică, toate ingredientele care vor face ca acesta să fie evenimentul anului 2016 în România. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: