Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

O româncă iscusită de 25 de ani l-a înnebunit pe unul dintre cei mai bogaţi arabi din lume! Şeicul a venit la Bucureşti cu avionul privat s-o vadă şi s-o… pupe!

Misterioasa Anastasia e rusoaică la origini, dar s-a mutat de mulţi ani în RomâniaOksana Sianov, 25 de ani, născută în Siberia s-a mutat de mulţi ani în România. S-a acomodat imediat, vorbeşte perfect. N-ai zice că este rusoaică la origini.

Pe Facebook îşi spune Anastasia (VEZI SUPER-GALERIA FOTO). Dacă te uiţi pe contul ei, recunoşti toată “echipa” de fete descurcăreţe din #myDubai. Like-uri, poze, comentarii, chestii. Ai fi tentat să-ţi formezi cine ştie ce părere despre ea. O fată deşteaptă, tenace, atentă, inteligentă, călită prin diverse situaţii aparte ca să zic aşa, care a lovit sus de tot: l-a înnebunit pe unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Qatar.

Provine dintr-o familie bogată, însă el a fost cel care a înzecit averea, fiind un tip cu o viziune şi o putere de muncă, rare. Carismatic, muncitor şi iubit de oameni.

 Relaţia cu Oksana …. nu pe model aventură, ci pe serioaselea. Sunt împreună de doi ani şi…el o iubeşte tare de tot. Ea…şi ea. Săptămâna trecută Şeicul a aterizat cu propriul său avion pe Aeroportul Băneasa. Îi era dor de ea, dar nu numai. Vrea să şi investească în România. Are planuri mari. Potrivit surselor noastre e în procedură finală de achiziţie a unei uriaşe clădiri de patrimoniu, dar şi a altor active.

Revenim cu povestea pe larg, care este fabuloasă, dar şi cu mega lista cadourilor primite de superba Oksana/Anastasia de la carismaticul şeic! Unele dintre aceste cadouri le găseşti pe parfumeria.ro, siteul nr. 1 de shopping al vedetelor. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: