Mie05182022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Jojo a stabilit data nasterii! Vedeta va deveni mama de fetita in primele zile ale lunii ianuarie. Uite ce mult i-a crescut si burtica

Desi nu a intrat inca in ultimul trimestru de sarcina, Jojo a decis in ce perioada va naste! Frumoasa blonda s-a consultat cu medicul ei si a hotarat sa aduca pe lume copilul la inceputul lunii ianuarie.

Jojo este gravida si asteapta cu nerabdare sa devina din nou mama. Frumoasa femeie va avea o fetita, iar tatal micutei este actorul Paul Ipate, iubitul ei de mai bine de doi ani.

Sarcina evolueaza foarte bine pentru Jojo! Blondina este activa, nu a renuntat inca la job-urile pe care le are ca actrita, in plus, se ocupa de blog-ul ei in fiecare zi. “Ma simt foarte bine, nu am nicio problema cu bebelusul meu din burtica, asa ca, de ce sa nu fiu activa”, a spus vedeta, care totusi, din precautie, merge frecvent la medic, chiar de mai mult ori decat ar fi cazul.

La ultima ei vizita la doctor, blonda a facut un consult obligatoriu, in urma caruia a aflat ca totul este in regula, ba, mai mult, a stabilit si data in care va fi iarasi mamica.

“Jojo va naste la o clinica privata din Bucuresti, in primele zile ale anului 2017. Ea spera sa o faca pe cale naturala si copilul sa primeasca nota maxima, asa cum s-a intamplat si in cazul fiul ei, Achim! Are mare incredere in specialisti si spera ca nimic nu ii va tulbura sarcina pana in ultima zi. E o persoana optimista”, au dezvaluit apropiatele femeii pentru WOWbiz.ro! vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: