Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vica Blochina, apariţie horror la un eveniment monden. Şi-a operat nasul, dar sânii sunt de bunicuţă

Vica Blochina este tot timpul aranjată şi cochetă atunci când vine vorba de evenimentele mondene. De această dată, vedeta a gafat, apariţia sa fiind una nu tocmai strălucită.

Aseară, Vica Blochina a fost prezentă la un eveniment din Capitală. Deşi la începutul acestei luni vedeta a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, apariţia sa nu a fost una care să atragă toate privirile. Purtând o ţinută neagră, compusă din pantaloni şi cămaşă, Vica Blochina a atras atenţia asupra unui detaliu mai puţin atragător. Sânii vedetei sunt foarte lăsaţi, semn că aceasta nu a reuşit să îşi rezolve încă problemele din trecut, apărute în momentul în care aceasta a decis să îşi pună silicoane. La scurt timp după intervenţie, operaţia s-a dovedit un eşec iar vedeta a avut nevoie de o nouă intervenţie. Din fotografiile surpinse în cadrul evenimentului de aseară, unde Vica Blochina a fost prezentă, aceasta nu a reuşit să scape de problemele cu sânii.

Nici machiajul nu a avantajat-o pe Vica Blochina. În partea de sus, vedeta avea tenul mult mai închis, în timp ce în zona sânilor pielea avea o culoare foarte deschisă, semn că nu a ales fondul de ten potrivit.  Diferenţa de culoare a fost vizibilă, lucru care a făcut ca imaginea vedetei să nu fie una foarte îngrijită.

Vica Blochina este o fostă balerină de origine lituaniană devenită cunoscută în urma relaţiei amoroase pe care a avut-o cu fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Edan. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: