Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuală

Donald Trump, acuzat de agresiune sexualăDouă femei l-au acuzat pe Donald Trump că le-a agresat sexual în urmă cu mai mulţi ani, în mărturii publicate miercuri de ziarul The New York Times, acuzaţii respinse imediat de echipa de campanie a miliardarului republican, care a denunţat pure defăimări, relatează AFP.

Aceste mărturii despre două incidente separate apar într-un context extrem de dificil pentru candidatul republican, care pierde teren în faţa rivalei sale Hillary Clinton.

Este vorba despre o nouă lovitură grea, la doar câteva zile după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care Trump se laudă cu un comportament ce descrie o hărţuire sexuală, în cuvinte extrem de vulgare şi obscene.

Candidatul şi-a cerut ulterior scuze că a făcut aceste declaraţii, a spus că "era vorba de discuţii de vestiar" şi că nu s-a comportat niciodată în acest fel.

Însă aceste dezminţiri le-au determinat pe Jessica Leeds şi Rachel Crooks să încredinţeze ziarului newyorkez mărturiile lor despre atingeri sexuale despre care nu au mai vorbit vreodată în mod public anterior.

Jessica Leeds îi reproşează lui Trump că a pipăit-o după ce s-a aşezat alături de el într-un avion, în urmă cu peste trei decenii, iar Rachel Crooks afirmă că Trump a sărutat-o împotriva voinţei ei, în 2005, pe când lucra ca recepţioneră în Trump Tower, care-i aparţine magnatului în domeniul imobiliar.

"Acest articol este în întregime ficţiune, iar faptul că New York Times lansează aceste acuzaţii complet false (...) referitoare la personalitatea domnului Trump asupra unui asemenea subiect este periculos", a reacţionat într-un comunicat un reprezentant al campaniei Trump, Jason Miller. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: