Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Incredibil! Nici nu s-au logodit bine, ca Matei Stratan o si controleaza pe Madalina Ghenea!

Iubitul ii raspunde acum la telefonul personal si ii incheie toate contractele.

De cand este cuplata cu Matei Stratan, frumoasa Madalina Ghenea a devenit dependenta de cunoscutul baiat de bani gata! Suprinzator, actrita nu mai face nimic fara acordul lui, inclusiv contractele de imagine, iar la telefonul personal raspunde, acum, doar cel care ii este partener de viata.

Relatia Madalinei Ghenea cu  Matei Stratan a avansat rapid, iar cei doi par de nedespartit! In plus, femeia i-a acordat fiului de milionar un credit atat de mare incat pana si cariera si-a lasat-o pe mainile lui!

In iunie, Madalina si Matei Stratan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, cu ocazia unei vizite pe care actrita o facuse in Romania. A fost o dragoste la prima vedere, iar de atunci, relatia lor a evoluat cu pasi repezi. In doar doua luni, Ghenea s-a mutat cu tanarul de 32 de ani, iar, zilele trecute, a facut si pasul decisiv…a acceptat sa se logodeasca! Totul s-a petrecut la Londra, intr-un cadru romantic, astfel ca, in acest moment, se ia in discutie si o eventuala casatorie!

Daca din punct de vedere al sentimentelor, situatia este cu adevarat perfecta, ei bine, se pare ca totusi exista si momente in care intervine posesivitatea si…poate chiar strictetea. Surse din preajma cuplului sustin ca, de cand este cu Matei, focoasa bruneta a renuntat la persoanele care se ocupau de contractele sale si, acum, afaceristul este cel care tine fraiele in ceea ce o priveste.

“Madalina nu mai raspunde nici la telefonul personal! Daca o apeleaza vreo persoana, in special pentru oferte de imagine sau din lumea cinematografiei, Matei este cel care se afla la celalalt capat al firului! Barbatul vorbeste despre tot, negociaza si stabileste, ca un adevarat impresar, contractele si deplasarile pe care actrita trebuie sa le faca la diverse evenimente in strainatate. Mai mult, o si insoteste peste tot, o dovada ca nu se poate desparti de Ghenea nici macar pentru cateva ore”, au dezvaluit apropiatii celor doi. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: