Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Ultima oră: hotărârea luată în secret în cazul partajului lui Cristi Borcea. Îl costă 3 milioane E ca să obţină divorţul!

Ultima oră: hotărârea luată în secret în cazul partajului lui Cristi Borcea. Îl costă 3 milioane E ca să obţină divorţul!Lucrurile par să se complice în cazul divorţului dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican, însă fostul dinamovist a găsit soluţia pentru a deveni un om liber, cel puţin în ceea ce priveşte starea civilă, având în vedere că se află în închisoare. Aşa că vrea să-şi plătească „libertatea” pentru a se putea căsători cu Valentina Pelinel, cu care are un copil.


Deşi iniţial au vrut să divorţeze la notar, acest lucru nu s-a mai întâmplat, şi asta pentru că Borcea nu a putut să meargă să semneze actele, închis fiind. Aşa că a fost depusă o cerere de divorţ în instanţă. Numai că lucrurile nu merg aşa de repede cum vrea Cristi Borcea, iar fostul dinamovist nu mai are răbdare.

El a cerut judecătorilor reexaminarea taxei de timbru pe care trebuie să o plătească pentru a putea împărţi bunurile, considerând suma mult prea mare. Numai că zilele trecute, judecătorii au respins cererea. Astfel, pentru a merge mai departe, afaceristul trebuie să plătească o sumă frumuşică drept taxă de timbru, lucru care nu-l încântă deloc. Şi chiar dacă va face acest lucru, procesul va mai dura luni bune.

Potrivit surselor noastre, Cristi Borcea vrea să-i propună un târg Alinei şi astfel să divorţeze mai repede. Fostul dinamovist intenţionează să-i dea 3 milioane de euro acesteia, în bunuri, pentru a încheia socotelile. În aceste condiţii, nu va mai trebui să facă partajul şi nici să plătească taxa de timbru, iar lucrurile se vor termina rapid. Mai mult, a fost deschis un alt doilea proces de divorţ, care, cel mai probabil, va avea ca obiect custodia copiilor, lucru asupra căruia cei doi s-au înţeles. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: